Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

13 Kasım 2012 Salı

Bebek yastığı

Bebek yastığı olarak piyasada yığınla yastık var. Biz de ilk başlarda Ikea’dan aldığımız bir yastığı kullanıyorduk. Daha doğrusu uyurken başının altına değil de bebek daha küçük olduğu için bebeği taşımak için altına sererek kullanıyorduk.
http://www.ikea.com.tr/urundetay/00028508/len_yastik.aspx
8 TL
  



Uzun süre yastıksız yattı oğlum.
Geçen yaz şu an kullandığımız yastığı aldım.
BabyJem boğulma önleyici yastık:
üzerinde ince ve kendisi de delikli kılıf var ama resimde belli olmamış




Oğlum (erkek çocukları daha çok terliyor) babası gibi çok çabuk terliyor, sıcağa gelemiyor. Yazın hele kafası ter içinde kalıyordu.
Delikli yastıklar hava geçirgen olduğu için hem terlemeyi azaltıyor, hem de boğulma riskini…
Alırken e-bebekte iki ürün vardı biri BabyJem diğeri ise Chicco. 
İkisinin de yastık kısmı delikli bir süngerden oluşuyordu; ama BabyJem’in yastık kılıfı %100 pamuk (Chicco Kılıf: %65 Polyester, %35 Pamuk) ve delikli bir kumaştan olunca onu tercih ettim. Üstelik de daha ucuz. (48 yerine 20 TL)

Yani benden size tavsiye bilindik marka, pahalı ürün diye hemen daha pahalı olan ürünlere uzanmayın. Araştırın, deneyin memnun kalacaksınız. Ben BabyJem ve SeviBebe’nin pek çok ürününden memnun kaldım. Yabancı mal düşmanlığı değil bu… Sadece aynı kalitede ucuz ve yerli ürün varsa, ne diye enayi gibi paramı sokağa atayım mantığı.

6 yorum:

  1. Ben de uyandigimdan beri yastik bakiyorum netten :) Hatta 8 aylik oglum ne zaman yastik kullanabilir diye de arastirma yapiyordum.Ben de Aallah izin verirse kizim icin bakiyorum , tekrar imdada yetisen bir paylasim olmus tesekkurler :))

    YanıtlaSil
  2. http://www.babyjem.com.tr/urun_detay.asp?urun_id=522

    bu da diğer bir ürünümmüz denemenizi tavsiye ederiz.
    Saygılar
    Babay Jem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazalarda bakayım, paylaşım için tşkrler
      Bu arada Kaya küskü ile akrabalığınız var mı?

      Sil
  3. Oğlum 1 yaşına girecek 28 kasımda..ben de yastık almalıyım..kararsızım.. şimdi ufak ince bişi var ama yetmiyor hep yanda kalıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu deneyin en azından terletmiyor. Bir de yukarıda bir link vermişler pamuklu için

      Sil