Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

5 Ocak 2015 Pazartesi

UZAY KİMYA VE BEBEKLER İÇİN ÖZEL "BENİM" SERİSİ

Fatma Samsa Yılmaz-Tarçın Events'in Essi Güzellik merkezindeki etkinliğinde  Uzay Kimyanın kurucusu ve sahibi Sevda Arıkan ve Şirket Müdürü Ebru Beyaz Eröztürk'ten ürünler hakkında bilgi aldık. 

Özellikle de bebekler için özel"Benim" serisi hakkında bizi aydınlattılar ve bizlere bu seriden hediyeler sundular. Ben de bebeği olan arkadaşlarıma deneteceğim ve fikirlerini size sunacağım. Seda ve Deniz özellikle sizin görüşlerinizi bekliyorum:)))

Sprey leke çıkarıcısını da eşimin gömlek yakalarında deneyeceğim.
Uzay kimya ürünlerini senelerdir kullanıyorum zaten. Özellikle de ahşap mobilya cilasını ve ahşap yer temizleyicisini. Hatta seneler önce ütü suyunu kullanırdım. 
TÜRK ve KADIN üreticilerin ürünlerini desteklemek gerekir görüşündeyim. Sevda Hanım'a tam destek:) Üstelik eşimle aynı okuldan İTÜ Kimya Müh. bölümünden mezun:)
Ebru hanımın ikizleri olunca bebek serisi gündeme gelmiş.
Ürünler organik değil çevreci, bitkisel (ki bitkiler bile bir çeşit kimyasaldır, sirke vs bile demişti). Bu ayrımı özellikle vurguladı Ebru hanım ve karıştırılmasın dedi. Leke çıkarıcısı çok özel geldi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam, her lekede test etmişler ve erik ve elma hariç hepsini çıkarıyormuş. Meyve özlerinden elde edilen bu ürünler ellere de zarar vermediği için eldiven kullanmaya gerek kalmıyor mutfak temizlerken vs. Portakal çekirdeğinden yağ çözen mutfak temizleyicileri varmış mesela...




favorim
Bu da kullandıklarımdan
 






 Migros marka ürünler de onların güvenle kullanabilirsiniz


  
 Tarihçeleri


5 yorum:

  1. Ürünleri gerçekten çok güzel canım.Geçen gün hem nevresimlerim hemde iç çamaşırlarımı yıkarken ayrı ayrı kullandım çok memnun kaldım.Ütü yaparken yumuşatıcının kokusu burnuma geldikçe keyiflendim diyebilirim:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. iyi günlerde kullanın
    ben henüz denemedim ama merak ettim sizin anlattıklarınızdan sonra

    YanıtlaSil