Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

30 Haziran 2015 Salı

Delikanlim 6 yasinda

6 sene once bu saatlerde Allah hu diye nefes alip vererek Ali Mert beyin cikmasini bekliyordum. 21 saat sancinin sonunda sabah 4 çeyrekte tesrif ettiler kendileri. Babasiyla beraber gorduk onu. Kirmizi guzel bir dudak gördüm ilk izlenim olarak. Allah daha guzel anlarını paylasmayi nasip etsin ailecek.

Gecen sene bugun demisim ki...
Bugunun farkindalik şükür yazisi kadin olmak uzerine...
Kadin oldugum icin doğum,  regl, düşük gibi sancilara dayanacak kadar güçlü yaratildigim icin sukrediyorum.  Bir cocugu tasiyip dogurabildigim icin... erkekler grip oldugunda yataklara dusup nazlanirken biz kadinlar dokuldugumuz durumlarda bile ayakta kalip cocuk bakabildigimiz icin... hayata daha renkli bakabildigim icin... suslenebildigim icin... aklim kadar merhamet duygum ve duygularim da yogun oldugu icin... iyi ki kadinim tum zorluklarina ragmen. Bugun oglumun dogumgunu. Allah isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin. Kadin olmak cok farkli bir sey yasamadan bilemez hicbir erkek. Dogursa da dogurmasa da  o anac ruh var yuzde 99umuzda. Abla teyze vs ama o koruma annelik yapma icgudumuz gelişmiş.  Ne mutlu bize.


7 yorum:

  1. nice güzel senelere
    sevgiler meliscim.

    YanıtlaSil
  2. Nice senelere Allah hep birlikte mutlu bir ömür yaşamayı nasip etsin size ♥

    YanıtlaSil
  3. Nice güzel mutlu yaşları olsun::)))

    YanıtlaSil
  4. Nice güzel sağlıklı yaşları olsun kuzucuğun. Hep birlikte güzel yarınlarınız olsun inşallah.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Nice güzel sağlıklı yaşları olsun kuzucuğun. Hep birlikte güzel yarınlarınız olsun inşallah.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. yıllar nasıl da cabuk gecıyor degılmı? Sağlıkla buyudugunu gorun dılerım. mutlu yasları olsun

    YanıtlaSil