Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

14 Mart 2019 Perşembe

RAHATLIKLA MAMA ALABİLECEĞİNİZ SİTE PETİMCE


Kedimiz Duman 11 senedir bizimle, şu an 18 yaşında. Bu da insan yaşıyla 86 demek oluyor. Dolayısı ile yaşlandıkça daha seçici bazen huysuz olmaya başladı. Zaten kısır ve böbrek sorunu olduğu için özel mama yemesi gerekiyor. Bir de yaşlılık ve obezite de eklenince bu denkleme, mutlaka özel mama almamız gerekiyor.Ama beyefendinin zevkleri var. Mesela balıklı, hele de somonlu mama sevmiyor; açlıktan ölse yemiyor. Oysa normal balığı yiyor.Hal böyle olunca da onun damak tadına göre steril mama bulmak zorlaşıyor veya sürekli aynı mamaları almak zorunda kalıyoruz.Bir de şöyle bir durum var, bir gün deneyip beğendiğini ertesi gün beğenmeyebiliyor.Geçen ay kardeşimin kendi kedisine aldığı bir mamayı denettik ve beğenince 10 kgluk paket sipariş ettik ama sonra beğenmez oldu mamayı.Tam o ara PETİMCE sayfasını keşfettik ve daha önce duymadığımız bir markayı Natures Protection Neutered sipariş ettik. 




Bu mamaya kedim çıldırdı.


 Bu mutluluğu ertesi günlerde de devam etti, mamadan bıkmadı. Hatta başka mama koyunca hani ötekisi diye bakmaya başladı.Kardeşimin kedisi ise uzun tüylü ve ona göre özel bir mamadan  da küçük bir paket denettik. 
O da bayılmış mamaya. Aynı Duman gibi ben evdeki mamayı değil, ötekini istiyorum diye bakışlar atmış.Gerek siparişimizden gerekse de ürünlerden çok memnun kaldık.Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Üstelik de denediğimiz mamada kargo bedava şu an.

1 yorum: