Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Çanta değiştirmenin en kolay yolu Çanta Organizeri / Düzenleyicisi


Bundan yıllar önce TVde bir reklam görmüştüm. Yabancı bir kanaldaki bu reklam çok hoşuma gitmişti. Işıklı bir çanta organizerinin reklamıydı bu (şimdi TRde de var). Hatta ABDden getirtsem mi diye düşünmüştüm. Benim gibi kokoş bir kadın için bulunmaz fırsattı. Üniversitedeyken gözümdeki farın gölgelendirmesinden, saçımdaki toka/kurdelenin rengine, takılarıma kadar aynı tonlar üzerinde giyinirdim. Dolayısı ile her gün kıyafetime göre seçtiğim renk renk çantalarım vardı.

Daha sonra www.tchibo.com.tr
'da bir organizer gördüm ve kardeşimin buna para vermeye değmez demesine rağmen aldım:( Daha iyisini bulana dek idare etti beni; ama aslında büyük bir makyaj çantası gibiydi. O da 2 ayrı boydu...

Bir sitede, daha kapsamlı bir çanta organizeri bulunca aldım ve o kadar memnun kaldım ki etrafımdakilere de gösterdim. Herkes çok beğendi ve onlar da istediler. Ben de tekrar satışa çıktığını görürsem alırım dedim. 
Bir gece baktım favori sitem www.bitenekadar.com
'da satılıyor hem de daha ucuza. 

http://www.bitenekadar.com/kangaroo-keeper-canta-organizer-seti-10-goz-2-renk-25762-firsat-urun
Hemen isteyen 5 kişi için 5 adet aldım. Ama isteyen kişilerden ikisi vazgeçip, ben de almış bulununca 2 tanesi elimde kaldı.
Birini (iki ayrı boyunu) iki kişi bölüşerek aldı. Diğerini de Facebook'ta duyurunca bir anda kapışıldı. Hatta eşimin iş arkadaşlarından birinin eşi bile istemiş; eşim de söz vermiş. Ama bana ilk yazana verdim onu da. Hatta dedim ki ticari kafam olsa ucuza alıp kendiminkini aldığım fiyattan satsam köşe köşe olurmuşum. Benimki her zamanki gibi sadece hayır işi; maksat herkes benim gibi mutlu olsun pratik bir ürünle.

Eskisi kadar sık çanta değiştirmiyorum. Yazın rengarenk çantalarımdan bir kısmı dolaptan çıkmıyor bile. Ama en azından kullandığım çantanın kendimce düzenli olması lazım. Elimi attığımda, hele de araba kullanırken kafamı çevirmeden el yordamı ile (annemden gelen bir özellik, karanlıkta bile rahat hareket ederiz, eski yaşamlarımızda kör müydük ne) aradığımı bulabilmeliyim. Ben zaten tam teçhizatlı Cevat Kelle (gençler bilmez Levent Kırca Olacak O Kadar parodilerindeki "tam teçhizatlı kameraman Cevat Kelle") gibi gezerim. 
O çantada yok yoktur. O yüzden de küp gibi ağırdır çantalarım, en önce sapları yıpranır.
Gelelim organizerin özelliklerine:

Benim kullandığım marka 

Şu an 11 TL kargo ise 15 eder. Ben 20ye almıştım:(

İki boy düzenleyici oluşuyor. İstersen ağzını büzebiliyorsun. Kancasına anahtarlarını asabiliyorsun. Makinada yıkanabiliyor. "Dahası Kangaroo Keeper ters çevrilebilir bir üründür. Böylelikle cepleri dışarıda bırakarak, içeride daha çok yere sahip olabilirsiniz." diyor ben daha denemedim ama çok mantıklı. Ben gözlere makyaj malzemelerimi, not defterimi, kalemlerimi, oğlanın boya kalemlerini, parfümümü, stick güneş kremini, tarak, yara bantı, ilaç koyup, orta kısma da cüzdan, kartlık, ruhsat, ilaç kutusu gibi büyük parçaları yerleştiriyorum.

Başta iki boy çantayı içice koyup kullanıyordum. Daha sonra küçük boy bana yetmeye başladı. Ne kadar çok göz varsa o kadar çok doldurdum.
Şimdi bazen ikisini de aynı çantaya koyuyorum; ama içice değil: birine oğlanınkileri koyuyorum. Şu an küçük boy benim çantamda, büyük olan oğlanın minik sırt çantasında. 
Kolayca çanta değiştirmek isteyenlere şiddetle tavsiye olunur.

Bitenekadar'da bir başka marka daha var, görüntüsü aynı, fiyatı da... Ama ben kullandığımı tavsiye edebilirim ancak.http://www.bitenekadar.com/handbag-organizer-canta-organizer-seti-10-goz-23480-firsat-urun

Seneler önce beğendiğim ışıklı olan da bitenekadar'da var.
http://www.bitenekadar.com/purse-brite-aydinlatmali-canta-organizer-22755-firsat-urun

6 yorum:

  1. merhabalarrrrrrrr
    blogumu ziyaret ettiginiz icin once tesekkurler ediyorum......
    sizi tanimaktan bende memnun oldum.
    bahcemden kocaman sevgilerimi yolluyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi burada ağırlamaktan keyif aldım. Fikir paylaşımları yararlı oluyor. Hele de 4 çocuk annesi birinin deneyimleri çok kıymetli. Ana sayfadaki sağ kısımda maille takip de var isterseniz

      Sil
  2. merhaba kangroo keeper ın kalıtesi nasıl acaba handbag organizer hiç kaliteli değil bildigimiz naylonu dikmişler bi asılsan tum dikişleri atacak sekılde sanırım sizinki esofman kuması gıbı bı kumas değilmi diğerini ters çevirdiğinizde kenarda filan dikiş yok :)sizinki kaliteli duruyor eger öyleyse bende kangroo kepeer almak istiyorum yardımınız için simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kumaşı bilemiyorum hafif sert branda kumaşı gibi birşey
      benim içindeki naylon astarları sıyrılmaya başladı ama 3 sene falan olacak ve benim gibi çok dolduran yok inanın içinde bir ben yokum
      İsterseniz ısmarlayın baktınız sorun var veya beğenmediniz bitenekadar sorun çıkarmadan değişim ve iade alıyor

      Sil
  3. ilginiz için teşekkür ederim.bitenekadar gerçekten çok güvenilir bir site begenmediğim halde diğer siteler gibi kargo geldiginde bakıp iade edeceksınız vs gibi durumları yok hiç sorun cıkarmadan aynı gun kargo gönderıp evden alıyorlar bundan sonra sitede bulunan tum ıhtıyaclarımı ordan karsılayacagım siteye sizin sayenizde güvendim ve tanıstım çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşkrler memnun oıldum sizin de memnun kalmanıza
      blogumun altına reklam bannerı ekledim kolayca ulaşmak mümkün artık

      Sil