Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

16 Ağustos 2012 Perşembe

Sarımsaklı şampuan saçımın dökülmesini azalttı

Son aylarda saçlarım sapır sapır dökülüyordu, avuç avuç... İnsanın elini saçına değdirdiği her an en az 2 tel elinde kalır mı (hangi iki tel, 12 tel o ayrı).

Ali Mert'in saçlarını kestirmeye erkek berberine gittiğimde, berber çocuk ağabeyinin Beylikdüzü'nde bir aktardan sarımsaklı şampuan aldığını ve yeni saçlar çıkmaya başladığını söyledi.
Tarif ettiği yere gidip şampuanı aldım.

4-5 gün içinde dökülme azaldı. Saç derimi sabun gibi bir tabaka kaplamaya başlamıştı, o da geçti.
Üstelik kötü değil (sarımsak kokusundan eser yok) güzel bile kokuyor.

Piyasada çeşit çeşit sarımsaklı şampuan var. Annemin bir arkadaşı da kullanmış çok memnun kalmış; ama onunkinin markası neydi bilmiyorum.

Ben Akışık marka aldım ve kullanıyorum. Sadece krem sürmezsem bir kısmı kuru ve tiftik oluyor; ama en azından dökülmüyor.
Sürüp diplere masaj yapıyorum, durulamadan önce vücudumu yıkıyorum ki bir süre kafamda kalabilsin.

İnternette de baktım ve bir forumda benim kullandığım marka için şunu yazdıklarını gördüm:
"Erkek kardeşim Akışık doğal bakım ürünlerinin sarmısak özlü şampuanını kullanıyor.Kel olma aşamasındayken şimdi yeni yeni saçlar çıkmaya başladı.Daha sonra bir kız arkadaşıma tavsiye ettim .Doğum sonrası saçları çok dökülüyordu.Oda çok memnun.Zaten firmanın bütün ürünleri harika.Tamaman doğal,bitkisel.Denemenizi tavsiye ederim."

Not: Maia marka şampuan da denedim pek beğenmedim. Saçlarım zaten yağlı, iyice yağlı gibi yaptı. Yeni yıkanmış saçlarım yağlı gibi duruyor.

2 yorum:

  1. iiyi günler gerçek yorumunuzmu yoksa reklam amaçlımı sormak istedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazınızı şimdi gördüm kusura bakmayın
      Hayır reklam amaçlı değil hatta daha sonra döülme bitince almam gerekmedi
      ben de bir daha kullanmadım
      başkna markalardan bu etkiyi görmedim
      ama firma benden haberdar bile değil:)

      Sil