Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

28 Mayıs 2015 Perşembe

Möller's Omega3 HASTA OLUYORUM DERKEN BİZİ KURTARAN, TİPİTİP SAKIZ KOKAN BALIK YAĞI

Möller's
Bu Marka ile tesadüfen tanıştım.
Tarçın Events-Fatma Samsa'nın etkinliğine davetliydim. Etkinlikten bir süre önce eve bir kargo geldi. İçinden yeşil cam şişede balık yağı çıktı.
Şaşırdım;) sanki gizli bir hayranımızdan çiçek gelmiş gibi:))) "Buyrun balık yağı, imza bir dost" gibiydi adeta. Resimlerini çektim (şimdi bulamıyorum:/) elbet anlarız dedim...



Sevindim tabi ama açıp denemedim. Çünkü o kargodan 2 gün önce babam oğluma ballı başka bir balık yağı almıştı.

Sonra etkinliğe gittim. Etkinliğin sonuna doğru diyetisyen Güneş Aksüs'le konuşmak üzere bir başka konuşmacı olan Klinik Psikolog kardeşimin de olduğu masaya gittim. Kardeşimin yanındaki bayanla konuşmaya başladık. Sonra bana kartını uzattı. "Farmavita tanıdık geliyor" dedim. Möller's deyince "Aaaaaaa gizli hayranımız" dedim. Komik ve eğlenceli bir tanışma oldu. Eczacı hanım (Aynur Yardımcı) çok güleryüzlü ve mütevaziydi. Bana ürünü de anlattı. Başka firmaları kötülemeden!!! balık yağlarının hepsinin aynı kalitede olmadığını, faydasının değişebildiğini; hatta ağır metal nedeni ile zehirlenme riskini vs anlattı. 
Bu konuşma sırasında çocukluğumun sakızı Tipitip gibi koktuğunu söyledi. 
Karışık meyveliymiş; ama bence sakız gibi ve bunu söylediğim koklattığım herkes aynı fikirde:)
80lerdeki ambalajı böyleydi
Eve gider gitmez denedim, cidden sakız gibi kokuyordu ve içimi kolaydı. Oğlum da ben de rahatça içtik.

Hatta etkinlik sonrası yazımda şu şekilde değindim yaşadığım olaya: 

Eve yollandığında kimden bu sürpriz diye merak ettiğim firmanın yetkilisi ile tanıştım. Çok samimi güzel bir sohbet ettik eczacı hanımla. Her balıkyağının yeterince saf olmadığını ve deniz ürünü olması nedeni ile ağırmetal içermesi konusunda dikkat edilmesi gerektiğini öğrendim. Bu ürünü oğlumla beraber kendim de deneyimledim. Gerçekten Tipitip sakız kokusu ve tadı var. Yoğun balıkyağı kokusu ve tadı yok. Hastalıklardan yakamızı kurtaramadığımız şu günlerde ailecek içiyoruz.

Bu da Aynur Hanım'ın videosu:

Daha sonra bir başka etkinliğe (Sevgili Blogger arkadaşlarım Bloggerlar Paylaşıyorun da kurucusu Şafak'ın Dünyası-Şafak ve Şans Böceği-Nihan) davet edildim ve bir baktım yine bu marka.
Hemen elime alıp poz verdim çünkü deneyip beğenmiştim bile ve güveniyordum.

Ve etkinlik yazımda dedim ki: 

diğer yazımda değinmiştim: tipitip kokulu içimi kolay güvenilir balık yağı

bu hafta tüm aile içtik hastalıktan kurtulamayınca ve ben çok şükür bir günde atlattım



O günden bu yana çokkkk ama çok memnun kaldık. Hastalanır gibi olduğumuz an hemen içiyoruz. Hatta hastalık kolayca geçip gidiyor. Misafir hapşırsa içirir olduk:))

Diğer şişeyi annemlere bıraktık. Oradayken de içeriz diye... Daha bu sabah, hastalanmış kızkardeşime önerdim git iç akşam diye...

Bugün akşam TV'de Karatay'ı izleyip Omega3 konusunu dinleyince sosyal medya hesaplarımda ve grubumda ürün hakkında paylaşım yaptım. 
Dedim ki:
BU YAGDAN COK MEMNUNUM
HASTALANACAK GIBI OLUNCA HEMEN TOPLUYOR, HASTAYKEN IYILESTIK
VE TIPITIP SAKIZ GIBI KOKUYOR
ICIMI COK DAHA KOLAY
CANAN KARATAY DA BALIK YAGI ONERIYOR
DEPRESYON ICIN DE BAGISIKLIK ICIN DE HAFIZA ICIN DE OMEGA3 LAZIM
HELE DE BALIK YEMEYENLERE
DUKAN DA HER BALIK SERBEST DIYOR, YAGLI BALIK, YAGSIZ BALIK AYRIMI YOK

Bir üyem dedi ki çocuğu için 2,5 yaşından beri kullanıyormuş ve memnunmuş.

Hatta bu ürünü bloga yazmalıyım dedim.
Yurtdışında satılıyor mu, ne kadar fiyatı vs diye araştırırken resmi sayfaya girdiğimde bir baktım ki bloggerlar için yarışma varmış. Tam isabet. Bu kadar tesadüf olur. Kısmet, kim bilir belki yine şanslı çıkarız.

Eskiden Sambucol içerdim hastalanır gibi olunca, şimdi bu yeni favorim oldu. 

Eczacı Aynur hanımdan ek bilgiler:
Möllers Omega-3ün hamilelikte kullanımı:
Bloğunuzda hamileler için ek vitamin, besin takviyesi vs. alıyorlarsa almasınlar şeklinde belirtmişsiniz. Doğru olmakla birlikte bu konuya şöyle açıklık getirmek isterim:
Hamilelik döneminde Möllers Omega-3 ile yapılmış klinik çalışmalar da bulunmaktadır. Möllers Omega-3 tek başına kullanıldığı takdirde hamilelik veya emzirme döneminde güvenle kullanılabilir. Fakat ülkemizde hamilelik döneminde genelde multivitamin takviyesi kullanılır ve içeriğindeki vitamin değerleri yüksektir. Yağda çözünen vitaminlerin yüksek miktar alınması istenmez. Örneğin en sıklıkla kullanılan hamilelik multivitamini olan bir markada bulunan A, D ve E vitaminleri, Möllers Omega-3 içeriğindeki A, D ve E vitaminlerine göre daha yüksektir. Eğer bu iki ürün birlikte kullanıldığı takdirde bu vitaminlerin toplam değerleri yüksek olabilmektedir. Hamilelik gibi hassas bir konuda riske girmemek adına multivitamin takviyesi de A, D ve E vitaminleri içermesi nedeniyle Möllers Omega-3 ile birlikte kullanılması önerilmemektedir. Fakat bu durum sadece içeriğinde A, D ve E vitamini olan ürünler için geçerlidir. Örneğin tek başına folik asit vs. kullanılıyorsa birlikte kullanılmasında bir sakınca yoktur.

Möllers Omega-3 kaç yaşından itibaren kullanılmalıdır?
Norveç Beslenme kurulu tarafından 4 haftalık bebeklik döneminden itibaren Möllers Omega-3 kullanımı önerilmektedir. Bunun nedeni hem doğal omega-3 yağ asitleri, hem de doğal D vitamini kaynağı olarak kullanılmasından kaynaklanmaktadır. Ülkemizde ise bebeklik döneminde D vitamini damlaları verilmesi nedeniyle, yaklaşık 1 yaşında bu damlaların kullanımı tamamlandığı düşünüldüğünde, sonrasında Möllers Omega-3 kullanılmaya başlanabilir. 4 yaş altına tüm çocuklarda 2,5 ml (yarım tatlı kaşığı), 4 yaş üzerinde çocuk veya tüm yetişkinler için 5 ml (1 tatlı kaşığı) önerilmektedir.

Möllers Omega-3ü yetişkinler de kullanabilir mi?
Möllers Omega-3ün 5 ml (1 tatlı kaşığı) içeriği yetişkinlerin de ihtiyacını karşılayabilecek değerlerdedir ve her yaşın kullanımına uygundur.
Kapsül formlu ürünlere göre 1 tatlı kaşığında sağlanan omega-3 yağ asitleri miktarı daha yüksektir ve yurtdışında yetişkinler tarafından da en çok tercih edilen formdur. Günlük D vitamini ihtiyacını da karşılayarak ,günümüzde her 10 kişinin 7sinde görülen D vitamini eksikliğinin önlenmesine de yardımcı olur. Benzersiz doğal tutti frutti (karışık meyve) aromasıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifle içebileceği bir tada sahiptir. Şeker veya tatlandırıcı da içermez.

Möllers Omega-3 yazın kullanılabilir mi?
Omega-3 yağ asitlerini vücudumuz üretemediği için, omega-3 ihtiyacını gıdalarla veya takviye edici gıdalarla sağlamaktayız. Bu nedenle omega-3 yağ asitlerinin ideal kaynağı olan balık yağları her gün kullanılabildiği gibi, Möllers Omega-3 içeriğindeki A, D ve E vitaminleri de günlük ihtiyacı karşılayabilen değerlerdedir ve yaz-kış kullanıma uygundur. Güvenle kullanabilirsiniz.

Herkese sağlıklı günler:)

Ürün hakkında biraz bilgi:

160 yıllık tecrübe

Möller’s Omega 3 dünyada 160 yıldır üretimi yapılan TEK Omega-3 ürünüdür. 1854 yılında Norveçli Eczacı Peter Möller tarafından üretilmiş ve dünyada Omega 3 alanında üretilen ilk markalaşmış üründür. Möller’s Omega 3 günümüzde İskandinav bölgesinin (Norveç, Danimarka, İsveç, Finlandiya, İzlanda, Grönland) Omega-3 alanındaki en büyük gıda takviyesi markasıdır.

Gerçek Norveçli

Möller’s, Peter Möller tarafından Norveç’in Atlantik kıyısındaki Lofoten şehrinde kurulmuştur. Tüm balık yağı üretimi, saflaştırma işlemi ve şişelenmesi Norveç’te yapılmaktadır ve kalitesi Avrupa’daki otoriteler tarafından onaylanmıştır.

Zengin Omega-3 kaynağı

Möller’s Omega-3’ün her 5 ml’de (tatlı kaşığı) 1200 mg. Omega-3 yağ asidinin 600 mg’ı DHA ve 400 mg’ı EPA’dır. Möller’s Omega-3 içeriğinde Omega-3 yağ asitlerine ilave olarak A, D ve ayrıca E vitamini de bulunmaktadır.

Kalite ve Güvenilirlik

Möller’s, Omega-3 yağ asitlerini yüksek kalitede sunmaktadır. Avrupa Farmakopesi ve GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega-3s) standartlarında üretimi yapılmaktadır. İşlenme sürecinde yağların doğallığının ve tazeliğinin korunması sağlanırken, aynı zamanda sağlığa zararlı olabilecek toksik maddelerden arındırılması amacıyla “moleküler distilasyon” yöntemiyle hassas ve etkili bir saflaştırma uygulanmaktadır. Üretimin her aşamasında Omega-3 yağ asitleri ve vitamin değerleri, toksik ve mikrobiyolojik maddeler, oksidasyon, koku ve tat açısından sık sık laboratuvar analizleri yapılmaktadır.
“Sürdürülebilir balıkçılık metodu” ile balık türlerinin geleceği için gösterilen çevreci yaklaşım nedeniyle Möller’s Omega-3 “Friend of the Sea” (Deniz dostu) sertifikasına sahiptir.
İçeriğinde bulunan A, D ve E vitaminleri sağlığa zararlı olabilecek yüksek miktarlarda olmayıp, her gün alınmaya uygundur.
Möller’s ürünlerinin üretici firması olan Axellus, Omega-3 yağ asitleri EPA ve DHA pazarlarının sorumluluğunu, gelişmesini ve devamlılığını üstlenmiş, halkın Omega-3 konusunda bilinçlenmesini destekleyen, etik iş ve ürün kalite standartlarını oluşturan GOED’in (Global Organization for EPA and DHA Omega-3s) üyesidir.

Doğallık

Omega-3 yağ asidi, doğal olarak korunan trigliserid formundadır. İçeriğinde bulunan A ve D vitaminleri de morina balığından elde edilen doğal vitaminlerdir. Aroması doğal tutti frutti aromasıdır. Möller’s kimyasal aroma, şeker veya tatlandırıcı içermemektedir.

Lezzetli tat

Doğal karışık meyve aroması ile çocukların ve yetişkinlerin sevdiği bir tada sahiptir. Lezzetli tadı ile Möller’s Omega 3 dünyaca ünlü saygın bir kuruluş olan “International Taste & Quality Institute” tarafından ödüllendirilmiştir.

Norveç’in Atlantik kıyılarında yaşayan yabani kuzey kutbu morina balığından elde edilen doğal omega 3 yağ asitleri (EPA ve DHA), A,D ve E vitaminleri içerir.
5 ml'de (1 tatlı kaşığı)
BRD*
Omega-3 yağ asidi1200 mg
DHA600 mg
EPA400 mg
Vitamin E10 mg% 83
Vitamin A250 µg% 31
Vitamin D10 µg% 200
*BRD: Beslenme Referans Değeri
EPA: Eikosapentaenoik asit, DHA: Dokosaheksaenoik asit
MÖLLER’S COD LIVER OIL
* Norveç’te üretilmekte ve şişelenmektedir.
* Doğal form olan “Trigliserid” formundadır.
* Doğal tutti frutti (karışık meyve) aromalıdır. Kimyasal aroma içermez.
* Şekersizdir. Tatlandırıcı içermez.
* “Moleküler distilasyon” yöntemiyle saflaştırılmaktadır.

*Doğal tutti frutti (Karışık meyve) tadı ile saygın bir kuruluş olan “International Taste & Quality Institute” tarafından ödüllendirilmiştir.

Möller’s üretici firması olan Axellus, Omega-3 yağ asitleri EPA ve DHA pazarlarının sorumluluğunu, gelişmesini ve devamlılığını üstlenmiş, halkın eğitimini ve güvenliğini destekleyen, etik iş ve ürün kalite standartlarını oluşturan GOED’in (Global Organization for EPA and DHA Omega-3s) bir üyesidir.

“Sürdürülebilir balıkçılık metodu” ile balık türlerinin geleceği için gösterilen çevreci yaklaşım nedeniyle ürün "Friend of the Sea (Deniz dostu)" sertifikasına da sahiptir.
Önerilen kullanım dozu: 4 yaş üstü çocuklar için günde 1 tatlı kaşığı (5 ml)

Ticari takdim şekli: 
250 ml. cam şişe
T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylıdır. İlaç değil, besin takviyesidir.
Sadece eczanelerde satılır.

 


63 yorum:

  1. oğlum küçükken de olsaydı keşke bunlar :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allah lazım etmesin ama biz büyüklere de işe yarıyor denedim;)

      Sil
  2. içimi kolay olması hoşuma gitti.. Sakız kokusunu severim..)

    YanıtlaSil
  3. Ayrıntılı inceleme için çok teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  4. bana da bir etkinlik vasıtasıyla elime ulaşmıştı. Normalde ogluma balık yağı içiremem ama bunu cok sevdi kokusuna bayıldı.3 yaş altına vermeyin yazıyor kızıma kullanmadım o yüzden ama kendimde içebilirim demekki hiç aklıma gelmemişti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. büyüklere tablet de olabilyor ama şurup neden olmasın

      Sil
    2. Eczacı hanımdan direkt bilgi: Norveç Beslenme kurulu tarafından 4 haftalık bebeklik döneminden itibaren Möller’s Omega-3 kullanımı önerilmektedir. Bunun nedeni hem doğal omega-3 yağ asitleri, hem de doğal D vitamini kaynağı olarak kullanılmasından kaynaklanmaktadır. Ülkemizde ise bebeklik döneminde D vitamini damlaları verilmesi nedeniyle, yaklaşık 1 yaşında bu damlaların kullanımı tamamlandığı düşünüldüğünde, sonrasında Möller’s Omega-3 kullanılmaya başlanabilir. 4 yaş altına tüm çocuklarda 2,5 ml (yarım tatlı kaşığı), 4 yaş üzerinde çocuk veya tüm yetişkinler için 5 ml (1 tatlı kaşığı) önerilmektedir.

      Sil
    3. Benim kızıma 8. Aydan sonra başladım 2 ay oldu MAŞALLAH çok güzel uzadı takip hemsiremiz dedi

      Sil
  5. Biz küçükken içiriyorduk çocuklara. Ama şimdi balığı güzel yedikleri için bıraktık...

    YanıtlaSil
  6. Ben de bu ürünün sadece çocuklar için olduğunu sanıyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman şimdiden sonra afiyet olsun
      kapsüller içimi kolay ama bu da içerik olarak aynı sonuçta

      Sil
    2. Eczacı hanımdan direkt bilgi aldım: Möller’s Omega-3’ün 5 ml (1 tatlı kaşığı) içeriği yetişkinlerin de ihtiyacını karşılayabilecek değerlerdedir ve her yaşın kullanımına uygundur.
      Kapsül formlu ürünlere göre 1 tatlı kaşığında sağlanan omega-3 yağ asitleri miktarı daha yüksektir ve yurtdışında yetişkinler tarafından da en çok tercih edilen formdur. Günlük D vitamini ihtiyacını da karşılayarak ,günümüzde her 10 kişinin 7’sinde görülen D vitamini eksikliğinin önlenmesine de yardımcı olur. Benzersiz doğal tutti frutti (karışık meyve) aromasıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifle içebileceği bir tada sahiptir. Şeker veya tatlandırıcı da içermez.

      Sil
  7. çok güzelmiş çocuklarda kaç yaşından itibaren acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sitesinde diyor ki:
      BEBEKLER İÇİN BALIK YAĞI SEÇİMİ NASIL YAPILMALIDIR? BEBEKLER İÇİN EN İYİ BALIK YAĞI HANGİSİDİR?

      Bebeklere balık yağı anne karnındayken anneden doğal yollarla verilmektedir. Ardından en saf ve en doğal balık yağı seçilerek doktor tavsiyesi ile kullanımı önerilmektedir. Bebeklerde balık yağı kullanımı Avrupa ülkelerinde 4 haftalıktan itibaren başlamaktadır.
      GÜNLÜK OMEGA 3 İHTİYACI NEDİR? OMEGA 3 NASIL KULLANILIR?

      4 – 9 yaş grubu için günde en az 90 mg. DHA alınması, 9 – 13 yaş grubu için günde en az 120 mg. DHA alınması, Yetişkinler için günde en az 250 mg. EPA + DHA’nın alınması önerilmektedir.* *16/08/2013 tarih ve 28737 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliği”ne göre belirtilmiştir.

      3 yaş sonrası demiş bir takipçim de

      Sil
    2. Ecz hanımdan direkt bilgi aldım: Möller’s Omega-3’ün 5 ml (1 tatlı kaşığı) içeriği yetişkinlerin de ihtiyacını karşılayabilecek değerlerdedir ve her yaşın kullanımına uygundur.
      Kapsül formlu ürünlere göre 1 tatlı kaşığında sağlanan omega-3 yağ asitleri miktarı daha yüksektir ve yurtdışında yetişkinler tarafından da en çok tercih edilen formdur. Günlük D vitamini ihtiyacını da karşılayarak ,günümüzde her 10 kişinin 7’sinde görülen D vitamini eksikliğinin önlenmesine de yardımcı olur. Benzersiz doğal tutti frutti (karışık meyve) aromasıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifle içebileceği bir tada sahiptir. Şeker veya tatlandırıcı da içermez.

      Sil
    3. teşekkür ederim yanıt için 2 yaşında benim oğlum

      Sil
    4. Bebeğim 8 aylıktan itibaren başladım oğlum 9 yaşında çok şükür 2 ayda kızım çok güzel uzadı takip hemsiremiz dedi oğlum belli değil ama rengi Sarıydı oğlumun benim gözümde rengi iyi oldu gibi

      Sil
  8. Kokusunun güzel olması süpermiş ;) Tşkler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok güzel kokuyor bence hele de bir balıkyağı için

      Sil
  9. eskiden balık yağı içmek ne zordu onu hatırladım şimdi :)
    bide böyle boncuk gibi olanlar vardı kolay içmemiz için nefret ederdin :) şimdiki çocuklar çok şanslı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. büyükler için de o boncuk kapsüller daha kolay belki ama çocukken hap yutmak imkansız

      Sil
  10. Bende balık tüketmediğim için bu ürünü kendimde ve çocuklarımda güvenle kullanıyorum hatta yaşlı anneannemize bile :)

    YanıtlaSil
  11. Balık yağı çocuklar için olmazsa olmaz dimi😊 sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aslında hele de sonbahardan itibaren kışa hazırlık için elzem ama işkence gibi geliyordu bu zamana kadar. Şimdi gönül rahatlığı ile içiriyorum su bile istemiyor sonrasında. Tabi ben de paylaşıyorum

      Sil
  12. güzelmiş , sağlıklı günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşkrler hasta olmayalım inşallah size de şifa olsun

      Sil
  13. Büyükler için olmasıda çok iyiymiş teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. kullanmak gerekiyor galiba sağlık için

    YanıtlaSil
  15. Tavsiye ve bilgilendirmeler için teşekkürler .

    YanıtlaSil
  16. Çok iyi bir ürün olduğu belli bende bloğa bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  17. SAKLAMA KOŞULUNU BİLİYORMUSUNUZ

    YanıtlaSil
  18. arkadaşlar omega-3 takviyeleri konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığınızı yorumlardan anlıyorum. öncelikle gıda takviyeleri tarım bakanlığı onaylı olmak zorunda değilmi? cevabımız evet. https://ggbs.tarim.gov.tr/cis/servlet/StartCISPage?PAGEURL=/FSIS/ggbs.takviyeGidaSorgu.html&POPUPTITLE=AnaMenu bu linke tıkladığımızda tarım bakanlığının onay vermiş olduğu gıda takviyelerini üretici yada ithalatçı adıyla sorgulatabiliriz. ben sorgulattım ve bu ürünü orada göremedim. ayrıca ben çocuklarımda %100 yerli üretim olan ve EPA/DHA değerleri çok yüksek olan ERSAĞ ÇİLEKLİ OMEGA-3 kullanıyorum. herkesede tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firmadan size yanıt:
      1. Möller’s Omega-3 piyasaya çıktıktan çok sonra, Bakanlık tarafından bir tebliğ yayınlandı. Bu tebliğe göre önceden Bakanlık tarafından takviye edici gıdalar onaylanmış olsa bile, yeni tebliğe göre bu yılın sonuna kadar yeniden onaylanması gerektiği belirtilmektedir. Bu doğrultuda eski onaylı ürünler belirtilen linkte gözükmemekte, bu tebliğ ile birlikte başvuru yapmış ve onaylanmış ürünler GGBS denilen takipçinizin belirttiği linkten ulaşılan sayfada görülmektedir. Bu durum Möller’s Omega-3’ün Bakanlık onayı olmadığı anlamına gelmez. Sahip olduğumuz Bakanlık onayı bu yılın sonuna kadar halen geçerlidir, yılın sonuna kadar yapacağımız yeni başvuru ile birlikte Möller’s Omega-3 adı da bu linkte yayınlanacaktır. Piyasadaki mevcut takviye edici gıdaların çoğu henüz revize onay almış değildir. Çok bilindik markaların ürünlerinin bile henüz bu linkte yer almadığını kontrol edebilirsiniz.

      2. Bakanlık telefonla aranıp da Möller’s Omega-3 sorgulatması yapıldığı zaman Bakanlık onayı olduğu kolaylıkla öğrenilebilmektedir.

      3. Möller’s Omega-3, kesinlikle T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı bir balık yağıdır. Bakanlık onayımız olmadan ithal etme gibi bir durum zaten imkansızdır. 3 yıldır sürekli ithalatını yapmaktayız. Ekte Bakanlık onayıyla ithalatının yapıldığını gösteren en son belgeyi bulabilirsiniz. Sizden ricam bu belge Bakanlık ve firma arası önemli bir evrak olması nedeniyle uluorta yayınlamamanızdır. Sadece sizi bu konuda bilgilendirmek ve güveninizi tazelemek amacıyla size özel iletmekteyiz.

      4. Takipçinizin belirttiği ürün için lütfen aşağıdaki web sitesini inceleyiniz. Yorumu size bırakıyoruz.

      http://www.ersag.com.tr/index.asp?mod=lpages&list_id=7&page_id=400


      Bizim için önemli olan doğru bilgilendirmedir, etik firma profilimizden ödün vermeden çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Tüm tanıtımlarımızda vurguladığımız mesajların hepsi referanslara dayalıdır.

      Sil
  19. Benim oglum bir yasinda doktor tavsiyesiyle aldim ama kapagini actim 1 kere verdikten sonra ihmalkarsizlik yaptim devam etmedim yarin esim tekrar alicak fakat kilo aldiriyormu ogluma huc birsey yediremiyorum cok uzuluyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kg aldırıyor mu kısmını bilmiyorum ama güzel koruyor

      Sil
  20. Merhaba,
    3 yasindaki cocugum icin Moller's Tran adli siseyi deniyoruz.sizce yaşina uygun mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doktorunuza danışmanız en doğrusu
      Bence uygun gibi ama emin olmadan bir şey diyemem

      Sil
  21. Bende moller'si 2 yasindaki kizim icin 10 gun once aldim fakat henüz acmadim. Gecen gun facebook gruplarindan bir anne möller'sin baligin karacigerinden yapildigi icin metal barindirmasinin yuksek ihtimal olabilecegini soyledi kafam karisti halbuki cok isteyerek hevesle almistim. Bu konuda ne düsünüyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bu doğru değildir. Bu tür bir risk taşıdığına inanmıyorum çok ciddi bir firma hatta firma yetkilisi eczacı hanım bazı balık yaşlarında bu tür bir durum olduğunu o yüzden farklı olduklarını söylemişti

      Sil
  22. en iyi balık yağı artic seadır 17 kg hamsıye eş değer epa dha ve yağ asitleri mevcuttrur içide dışıda balıktır yanı dış jelatını balığın kılçığından elde edilir somon sardalya uskumru gibi balıklardan elde edilir artic sea nın anlamı soğuk deniz yani en iyi epa dhanın oluştuguı denızlerden elde edılır www.dogayadonus.flptr.com burdan temın edebılırsınız gıdatakvıyelerı kategorsınde 39 kodlu urundur

    YanıtlaSil
  23. Balık yağları, daha doğrusu yararlı olduğuna inandığımız balık yağları balığın ciğerinden yapılır. cod liver fish oil diye adlandırılır. Çocuklar için dozajı düşük olanları mevcuttur. Möllers ve Nordic Naturals aynı liman üzerinde doğal üretim yapan iki firmadan birisidir. Zararlı değil yararlıdırlar. (Eğer balık tüketiminiz çok değil ise).

    YanıtlaSil
  24. Merhaba, 8 aylık hamileyim ve decavit multivitamin kullanıyorum. Doktorum balık yiyemediğim için omega 3 takviyesi önerdi ben de Möllers omega 3 aldım. İki takviyeyi bir arada almam sakıncalı olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Möller’s Omega-3’ün hamilelikte kullanımı:
      Bloğunuzda hamileler için “ek vitamin, besin takviyesi vs. alıyorlarsa almasınlar” şeklinde belirtmişsiniz. Doğru olmakla birlikte bu konuya şöyle açıklık getirmek isterim:
      Hamilelik döneminde Möller’s Omega-3 ile yapılmış klinik çalışmalar da bulunmaktadır. Möller’s Omega-3 tek başına kullanıldığı takdirde hamilelik veya emzirme döneminde güvenle kullanılabilir. Fakat ülkemizde hamilelik döneminde genelde multivitamin takviyesi kullanılır ve içeriğindeki vitamin değerleri yüksektir. Yağda çözünen vitaminlerin yüksek miktar alınması istenmez. Örneğin en sıklıkla kullanılan hamilelik multivitamini olan bir markada bulunan A, D ve E vitaminleri, Möller’s Omega-3 içeriğindeki A, D ve E vitaminlerine göre daha yüksektir. Eğer bu iki ürün birlikte kullanıldığı takdirde bu vitaminlerin toplam değerleri yüksek olabilmektedir. Hamilelik gibi hassas bir konuda riske girmemek adına “multivitamin takviyesi de A, D ve E vitaminleri içermesi nedeniyle Möller’s Omega-3 ile birlikte kullanılması önerilmemektedir. Fakat bu durum sadece içeriğinde A, D ve E vitamini olan ürünler için geçerlidir. Örneğin tek başına folik asit vs. kullanılıyorsa birlikte kullanılmasında bir sakınca yoktur.

      Sil
  25. Merhabalar bizde aldik ama kizim hic sevmedi tadini..meuve sularina falan karistirip versek olurmu🙄

    YanıtlaSil
  26. Merhabalar bizde aldik ama kizim hic sevmedi tadini..meuve sularina falan karistirip versek olurmu🙄

    YanıtlaSil
  27. Merhabalar bizde aldik ama kizim hic sevmedi tadini..meuve sularina falan karistirip versek olurmu🙄

    YanıtlaSil
  28. Çocuklarda boy uzaması ve dikkat dağınıklığı için eczacım bunu tavsiye etti ama ne kadar doğru bilemedim

    YanıtlaSil
  29. Kaliteli bir balık yağında D ve E vitamini olmaz sade olmalıdır EPA DHA değerleri yüksek olmalıdır çocuklar ve yetişkinler için güvenilir testlerden geçmiş Norveç ten ithal balık yağı Carlson fish oil balık yağının üstüne başka balık yağı tanımam çocuklarıma yıllarca içirdim çok memnunum ürünleri çok iyi araştırın bilgi sahibi olun kulakdan dolma bilgilere itibar etmeyin o şunu kullanmış bu bunu kullanmış bende kullanıyım nolur ki demeyin benim yazdığım balık yağını da çok iyi araştırın iyi bir doktora sorun sonra aklınıza yatarsa kullanın

    YanıtlaSil
  30. Iyi gunler 22 yasindayim d vitaminim 8.4 çıktı yukselmesi iicn bunu kullanmayi dusunuyorum sizce faydasini gorur muyum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devit-3 Ampul kullanmanızı öneririm, eczanelerde 3 TL'ye satılıyor.
      https://www.ilacrehberi.com/v/devit3-imoral-ampul-8ba0/kt/nedir-ve-ne-icin-kullanilir/

      Sil
  31. Merhabalar bende alerjik olan oğlum için kreşe başlama sürecimizde destekleme niyetiyle bu ürünü eczacımızın tavsiyesiyle aldım,fakat keçiboynuzu özünün de alerjik yapılı çocuklarda bağışıklığı destekleyerek fayda sağladığı yönünde bilgiler üzerine düzenli kullanıyorum(Önce Dr.Carob kullanmıştım şimdi ise Hünnap kullanıyorum ve Hünnap için içerik bilgisinde keçiboynuzu meyvesi,doğal kalsiyum, demir, potasyum, magnezyum, fosfor, çinko,çözünür diyet lifi,B1,B3,B6,B12 vitaminleri,biotin, folik asit bulunmakta.Sormak istediğim iki ürünü aynı gün vermem içerik açısından fazla gelebilir mi,dönüşümlü kullanmaya çalışıyorum fakat yine de kafama takılan bir konu bu yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  32. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  33. This website is really necessary and you can learn a lot 나나알바 가입

    YanıtlaSil