Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Fouf Lut Gölü Ürünleri ve Mobil Perde

Geçen gün Blogger Çay Etkinliği yazımda (http://oncekadinsonraanne.blogspot.com.tr/2014/05/3-blogger-cay-etkinligi.html) dikkatimi çeken bir bayan ve hoşuma giden girişiminden bahsetmiştim.
Bugüne dek de ağızdan ağıza reklamla çevremde pek çok kimseye bahsettim.

O yazımda demiştim ki:

FOUF VE MOBİL PERDE EN BEĞENDİĞİM TANITIMLARDANDI
GÜL HANIMA BAYILDIM ASİL GÜZEL ALIMLI VE ZEKİ

çok güzel bir proje
Videosunu mutlaka seyredin

 Ayrı perde firması ile anlaşmaları varmış. Bu sebeple, kapı kapı perdeci dolaşmanıza gerek yok. Hele de İstanbul'da. Hatta bu sayede değişik marka perdeleri kombinleyebilirsiniz. Showroom olmadığı için piyasaya göre %10 daha ucuzmuş. Şehrin değişik yerlerinde arabaları var. Gelip ölçü alıyor numune sunuyorlar. Tablet bilgisayarla katalog gösteriyor. Montaj sırasında süpürge ile dökmeden yapıp süpürüyor. Sonrasında perdeyi dikey ütü ile ütülüyor. Deri galoşlar giyiyor. Su ve tuvalet ihtiyacı için talepte bulunmuyor. İkram etmek isterseniz OK ama talep yok.
Bir de sosyal sorumluluk projeleri var:
Size hizmet getirdikleri sırada araçlarla egzos ile doğayı kirlettikleri için ( 50 km yol 12 ağaca bedelmiş) TEMAdan size fidan hediye ediyorlar.

Sürdürülebilir Kurumsal Sorumluluk Projemiz

Kurumumuz Mobil Perde olarak , her biri birer mobil mağaza olan araçlarıyla hizmet vermekte olduğundan ,
araçlarımızın yeşil araçlar olması hedeflenmekte ve doğaya bıraktığımız karbon ayak izimiz düzenli olarak ölçülmektedir.
Sürdürülebilir bir proje hedeflendiğinden TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı ile İşbirliği içinde ağaç dikimi planlanmıştır.
TEMA Vakfı’nın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın ağaçlandırmaya açtığı sahalara katkı yapıyoruz.
Şu an için TEMA Vakfı İzmir Bayındır Bozdağ Hatıra Ormanı Ağaçlandırma Sahası’nda çalışmalar yapmaktadır.
Sahada arazi hazırlık çalışmaları yapılmıştır, fidan dikimleri sonbaharda yapılacaktır.
Biz de Mobil Perde olarak bu arazide fidan dikimi için her bir müşterimiz adına fidan bağışı yaparak ,
siz Saygıdeğer müşterilerimizin bize verdiği destekle Bozdağ Hatıra Ormanı’na katkıda bulunuyoruz.
Saygılarımızla,
Mobil Perde Yönetimi
Bir de mıknatıslı Monoray ile anlaşmaları varmış http://www.monoray.com.tr/
Çocuk odalarına ayrı özen gösteriyorlarmış. İğne testinden geçiyor dikim sonrası. Perde tutturma parçaları metal değilmiş.
http://mobilperde.com/blog/



SİZ DURUN, PERDECİNİZ SİZE GELSİN!

Ev dekorasyonunda perde hepimizin önem verdiği ve titizlikle üzerinde durduğu konuların başında gelir. Belki de en yorucu… Gezmediğimiz perde, bakmadığımız kartela kalmaz. Bu iş çoğu zaman çok zorlayıcı olur. Hele bir de aldığınız perde, seçtiğinizden bambaşka olmuşsa, modeli, kumaşı, rengi tutmadıysa artık geri dönüşü yoktur.


Bu sıkıntılara son! Artık
MOBİL PERDE var. Perde almayı sevdiren, perdemizle mutlu olmamızı sağlayan, çağın gereklerini yakından takip eden ve çözümler sunan yeni nesil perdecilik hizmeti… Yerinde perde hizmeti sunuyor. Siz yorulmuyorsunuz onlar size geliyor. Perdenizi evinizde seçiyorsunuz. Zaten doğrusu da bu değil mi? Mobil Perde, en güzel perde evinizin dekorunda seçtiğiniz perdedir sloganından yola çıkarak sizi, evinizin dekorunda perde seçmeye davet ediyor. TÜRKİYE’DE İLK: AYAĞINIZA GELEN PERDECİ

Mobil Perde, perde ve perdeciliğe dair bildiğiniz her şeyi unutturuyor. Çünkü Mobil Perde çok özel bir oluşum. İletişim odaklı. Önemli olan sizin ne istediğiniz. Bir kadın bir erkekten oluşan ücretsiz sunum ekibi evinize gelip
10 farklı markanın 3000’e yakın ürünü ile size aynı zamanda dekoratif danışmanlık hizmeti veriyor. Siparişiniz anında akıllı tabletlerle gözünüzün önünde üretim merkezine geçiliyor ve üretim başlıyor. En geç 7 günde perdeniz hazır. Zaten hız bu hizmeti yapanlar için de çok önemli. “Vakit nakittir” diye düşünüyorlar.
Hem sunum, hem montaj ekibi oldukça titiz. Elemanlar ayaklarına deri patik giyiyor. Kurumsal kuralları gereği tuvaletinizi kullanmaları veya bir şeyler ikram ederseniz de kabul etmeleri yasak. Tek konsantrasyonları perdeleriniz olmak zorunda.
Özellikle montaj sırasında elektrik süpürgelerini de yanlarında getirip, perdenizi size pırıl pırıl bir ortamda teslim ediyorlar. Perdenizi astıktan sonra buharlı ütüsünü dahi yapıyorlar.

Mobil Perde, gerçekten özel bir perdecilik hizmeti sunuyor. Özel, çünkü yeşile ve doğaya çok önem veriyor. Araçlarıyla size gelene kadar yaktıkları yakıt nedeniyle doğaya bıraktıkları karbonu telafi etmek adına
TEMA Vakfı ile anlaşma yapmışlar ve her sunuma gittikleri evin sahibesinin adına bir fidan dikiyorlar ve sertifikasını size hediye ediyorlar. Tabi bunun için de sizden bir ücret talep etmiyorlar. Sipariş verilsin veya verilmesin sunuma gittikleri her ev veya işyeri için bir fidan dikiyorlar.
Kısacası artık kapı kapı perdeci gezmeye son. Siz durun perdeciniz size gelsin. Mobil Perde’nin ekonomik fiyatlarını görmeden perde almayın. Üstelik sunum, keşif ve montaj ücretsiz. Bu yeni nesil perdecilik hizmetini denemek istiyorsanız 0212 777 88 00 arayın ya da www.mobilperde.com’a telefonunuzu bırakın.

BİR DE KOZMETİK FİRMALARI VAR
ÜRDÜNDEKİ ÖLÜ DENİZDEN GELEN SAĞLIK ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ
https://www.facebook.com/pages/Fouf-Dead-Sea-Cosmetics-T%C3%BCrkiye/199932973500064?fref=ts
İYOT OLMAMASI BENİM İÇİN İYİ ÇÜNKÜ TİROİT PROB OLANLARA İYOTLU ÜRÜNLER YOSUNLU ÜRÜNLER ZARARLIYMIŞ NODÜL YAPAR DEDİ ENDOKRİNOLOG

BU TUZU AYAK BANYONUZA KOYUP DİNLENDİRİYORMUŞSUNUZ. ÖDEMİ DE ALIYOR VE ANTİSEPTİK ÖZELLİKLİYMİŞ. BLOGGER EMEL MEMNUN.
PEDİKÜR SUYUNUZA KATABİLİRSİNİZ DEDİLER.
- See more at: http://oncekadinsonraanne.blogspot.com.tr/2014/05/3-blogger-cay-etkinligi.html#sthash.NBNqvRCj.dpuf


Fouf Dead Sea Cosmetics hakkında
Fouf Dead Sea Cosmetics, deniz seviyesinin 400 metre altındaki mucizevi bir oluşum olan Dead Sea - Lut Gölü’nden gelen sağlık ve güzelliktir. Cildinize değer veriyorsanız bu bilgilendirme yazısını mutlaka okuyun!

Dead Sea Hakkında
Antik çağlardan beri dünyanın sağlık ve güzellik hazinesi olan Dead Sea, sağlığı destekleyici ve dengeleyici sonsuz bir kaynaktır. Ömrü arttırıcı mineraller açısından zengin Dead Sea tuzu ve çamuru, saçlar, deri ve hatta gergin sinirler üzerindeki son derece faydalı etkileri sayesinde asırlar boyunca beğeni toplamıştır. Dead Sea, yaklaşık üç milyon yıl önce büyük doğal bir değişimde oluşan bir jeolojik fenomen olan Suriye-Afrika fayı üzerinde yer almaktadır. Alt katmanlardaki mineral bakımından zengin topraklar açığa cıkmış ve tuzlu su kaynağının patlamasıyla içinde 400 metre (1300 fit) derinliğinde kapalı bir gölün de bulunduğu bir vadi oluşturmuştur. Binlerce yıllık buharlaşmanın sonucunda, bugün Dead Sea olarak bilinen bu göldeki mineral ve tuzun seviyesi artmıştır. Dead Sea bileşenleri açısından eşsizdir. Okyanuslar da dahil olmak üzere, dünyadaki diğer tuzlu sulardan daha yüksek seviyelerde magnezyum, sodyum, potasyum, brom, sülfat, stronsiyum, çinko, bor, lityum ve diğer mineralleri içerir.
Bütün bu minerallerin; hücre metabolizmasını iyileştirmek, cildin beslenmesine yardımcı olmak ve cildi toksinlerden arındırmak gibi oldukça olumlu etkileri vardır.
Tıbbi araştırmalar, Dead Sea’de bulunan güçlü mineral ve tuzların eşsiz karışımının sedef ve egzama gibi çeşitli cilt problemleri üzerinde son derece faydalı olduğunu saptamıştır.
Dead Sea’de bulunan önemli minerallerin temel işlevleri kısaca aşağıdaki gibidir.
Potasyum: Anormal cilt kuruluğu potasyum eksikliğinin göstergesidir.
Magnezyum: Özellikle hassas ciltler için anti-alerjen, nemlendirici ve hücredeki birçok enzim için kofaktördür.
Stronsiyum: Düzenli olarak kozmetik ürün kullanan kişiler için önemli bir sorun olan tahriş edici kontakt dermatitin belirtilerini etkili kaşıntı önleyici özelikleriyle azaltır.
Sodyum: Hücre dışı sıvıdaki ozmotik dengeyi korur, cilt metabolizmasını hızlandırır.
Çinko: Hücre yenilenmesini kolaylaştırır, kolojen ve elastin sentezini uyarır, serbest radikalleri temizler, sebo-düzenlemesini (akne önleyici özellikler) arttırır, antiinflamatuar özelliği ultraviyole ışınlarına karşı korur.
Bor: Sedef ve psoriatik artrit belirtilerini hafifletmeye yardımcı olur.
Brom: Rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkisi vardır.
Lityum: Sedef için kullanılan balneoterapinin (hamam ve doğal sularla tedavi) etkinliğini arttırır.

Türkiye Distribütörü olduğumuz Lut Gölü – Dead Sea’den gelen ürünlerimiz:
DOĞAL BANYO TUZU
Benzersiz Dead Sea Mineral Özleri vücudunuza tedavi edici faydalar sağlar. Tuz, küvetinizi doldurduğunuz suda çözüldükten sonra; vücudunuz, bu doğal minareleri hemen emecektir. Bu minareler, cildinizi besler, sık görülen cilt hastalıklarına karşı bağışıklık oluşturur, dinlendirir, cildinizin yumuşak ve parlak olmasını sağlar. Bu saf ve doğal Dead Sea Tuzu altı farklı koku ve renkte kristalize edilmiştir.
DOĞAL YÜZ BAKIMI
Yüz bakım serimiz, yüz, boyun ve göz çevresi için en iyi doğal maske, nemlendirici ve kremlerden oluşmaktadır. Yüz bakım serimiz, bütün cilt tipleri için özenle tasarlanmış; gece ve gündüz bakım ürünleri içerir.
Yüz Bakımı için Temizleme Toniği: Dead Sea Mineralleri tarafından zengin bu ürün, cildi sıkılaştırarak daha pürüzsüz ve gergin olmasına yardımcı olur. Mineral temizleme toniği, gözeneklerinizi temizleyip sıkılaştırarak yüzünüzdeki istenmeyen parlamayı ortadan kaldırır ve kuruluğa neden olmadan cildinizi canlandırır.
Yüz Bakımı için Çamur Maskesi: En derin gözeneklerdeki yağ ve kirleri temizleyerek, daha genç ve yumuşak bir cilde sahip olmanız için hazırlanmış bu ürün; doğal Dead Sea siyah çamurunun, antioksidan elementlerle, badem yağı ve doğal bitki özleriyle zenginleştirilmiş eşsiz bir kombinasyonudur.
Yüz Bakım Scrub’ı: Dead Sea Mineralleri, şeftali çekirdeği taneleri ve yosunla zenginleştirilmiş etkili bir temizleyici. Ölü hücreleri, yağı, akneleri ve akne izlerini temizler; cildi besler ve gözenekleri arındırır. Cildin temiz ve canlı olmasını sağlar.
Yüz Bakımı için Nemlendirici: Cildinizin elastikiyetini ve nem düzeyini arttırmak, cildi yenilemek ve kırışıklıkları kontrol altına almak için; bitki özleriyle harmanlanmış Dead Sea mineral özleri ile cildinizin ihtiyaçlarını anlayarak cildinizi besleyen yağsız bir formül. Makyaj bazı olarak kullanılabilir.
Güzellik Serumu: Cildin kendini onarma sürecine yardım eden, yaşlanma etkileri geciktirmek ve kırışıklıkları önlemek için sürekli cilt yenilenmesi ve nemlendirme sağlayan, cildi daha yumuşak ve parlak yapan bu ürün Dead Sea mineralleri, bitki özleri ve proteinin özel bir karışımıdır.
Göz Çevresi Jeli: Dead Sea mineralleri, Vitaminler, Proteinler ve Aloe Vera özlerine gibi en zengin doğal öğelere sahip formüldür. Göz çevresini sıkılaştırmak, nemlendirmek ve şişlik ve koyu renk halkaları azaltmak için üretilmiştir. Ayrıca göz çevresindeki ince çizgi ve kırışıklık görünümünün giderilmesine yardımcı olur.
Gündüz Kremi: İçinde bulunan Dead Sea Mineralleri ve saf yağlarla, cildinizi besleyerek bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak inanılmaz bir formüldür. Cildin elastikiyetini arttır, nem düzeyini yükseltir, cildi yeniler ve kırışıklıkları kontrol altına alır.
Gece Kremi: Dead Sea Mineralleri ve Saf Yağlarla zenginleştirilmiş bu karışım, cildin beslenme ihtiyacını anlayan gelişmiş yağsız bir formüldür. Cildin elastikiyetini arttır, nem düzeyini yükseltir, cildi yeniler ve kırışıklıkları kontrol altına alır.
Kırışıklık Önleyici Krem: Dead Sea mineralleri ve kolajen ile zenginleştirilmiş FOUF kırışıklık önleyici krem, cildinizi derinlemesine besler ve yaşlanma belirtilerini azaltır. Ayrıca poli-bitki (kırışıklık önleyici kompleks) ve vitaminlerle cildin kendisini yenilemesine, kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olur.
Güneş Koruyucu : SPF-45
26 besleyici Dead Sea mineraliyle UVA ve UVB ışınlarına karşı yoğun koruma sağlar, cildi nemlendirir ve yaşlanma etkilerini geciktirir.
Bütün cilt tipleri için uygundur. Küçük çocuklar, açık renkli ve hassas ciltler için özellikle tavsiye edilir
Leke (Beyazlatıcı) Kremi: Ciltte tahrişe neden olabilecek kimyasal yöntemleri kullanmadan, ciltteki koyu renk lekelerin yok olmasına yardımcı olan Dead Sea Mineralleri ve doğal bitki özleriyle zenginleştirilmiş bu krem, cildin daha parlak, taze ve genç olmasını sağlar.
DOĞAL VÜCUT BAKIMI
Vücut bakım serimiz cildinizi gençleştirmek ve beslemek için, doğal bitkisel özler ve diğer doğal Dead Sea bileşenlerinin en iyi malzemeler birleştirir. Serimizde size sağlıklı ve şaşırtıcı bir cilt bakımı deneyimi sunmak için vücut çamuru, losyonlar, kremler, scrub’lar var.
Saç Şampuanı: Dead Sea Mineralleri, vitaminler, yağlar ve bitki özleriyle özenle formüle edilmiş FOUF Saç şampuanı:
  • Dead Sea Mineral özleriyle saçlarınızı mineralleştirir.
  • Saçlarınıza zarar vermeden temizler.
  • Saçınızı nemlendirir, sağlıklı ve ipeksi bir parlaklık verir.
Saç Çamur Maskesi: Saç çamur maskesi Dead Sea siyah çamur özü, vitaminler, doğal yağlar ve bitki özleri içerir. Saç köklerinizi güçlendirip koruyarak saçınıza canlılık ve parlaklık verir. Yeryüzündeki en iyi materyallerle hazırlanmış bu ürün saçınızı arındırır, canlandırır ve yeniler.
Arganlı Saç Bakım Yağı: Boyalı ve yıpranmış saçlar için mükemmel olan bu ürün, özellikle saçlarınızı derinlemesine nemlendir ve mükemmel onarım sağlar. Doğal bitki özleri ve Argan yağının benzersiz bileşimi olan bu ürün, kafa derinizi nemlendirir, saçlarınızı yumuşatır ve sağlıklı, parlak ve ipeksi saçlara sahip olmak için en iyi tedaviyi sağlar. Sıcak havluya sararak kullanılır.
Keratinli Saç Bakım Yağı: Boyalı ve yıpranmış saçlar için mükemmel olan bu ürün, özellikle saçlarınızı derinlemesine nemlendir ve mükemmel onarım sağlar. Doğal bitki özleri ve Brezilya Keratininin benzersiz bileşimi olan bu ürün, kafa derinizi nemlendirir, saçlarınızı yumuşatır ve sağlıklı, parlak ve ipeksi saçlara sahip olmak için en iyi tedaviyi sağlar. Sıcak havluya sararak kullanılır.
Duş Jeli: Vücudunuzu temiz tutmak, nemlendirmek, yumuşak ve canlı olmasını sağlamak için Dead Sea Mineralleri, öz yağlar ve bitki özleriyle zenginleştirilmiş doğal ve benzersiz bir formül içerir.
Vücut Çamuru: Zengin doğal mineralli çamurun içeriğindeki mineraller deri hastalıklarına karşı bağışıklığı arttırarak deri hücrelerinin yenilenmesini sağlar ve cildi nemlendirir. Kırışıklıkları, sırt ve vücut ağrılarını azaltır, kan dolaşımını hızlandırır, cildinizin ipeksi ve parlak olmasını sağlar.
Selülit Önleyici Vücut Çamuru: Dünyanın en derin yerinden gelen en zengin çamur.
Çok zengin mineral içeriğine sahip olan çamur; selülit önleyici ajanlar (Pronalen) ve organik bileşenlerin karışımı bu ürün, siz bu güne kadar ki en iyi banyonuzu yaparken selülitleri giderir, cildinizi arındırır, canlandırır, enerji verir, kırışıklık görünümünü azaltır ve sarkmış derinin sıkılaşmasına yardımcı olur.
Vücut Scrub Kremi: Dead Sea Mineralleri, Öz Yağlar ve Granüller içerir. Cildi nemlendirir, ölü hücreleri temizleyerek yeni ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Cildin elastikiyetini arttırarak, sağlıklı, yenilenmiş ve parlak gözükmesini sağlar.
Vücut Scrub Tuzu: Cildinizdeki ölü hücreleri temizleyerek cildinizdeki yeni hücre tabakasını ortaya çıkarıp daha canlı bir cilde sahip olmanız için formüle edilmiş Doğal Dead Sea Tuzu (Mineralleri) ve Öz Yağların eşsiz birleşimi. Gözeneklerinizi temizleyerek cildinizin daha rahat nefes almasını sağlar. Kan dolaşımını hızlandırır ve cildinizin daha genç ve güçlü görünmesi için gün içerisinde cildinizi etkileyen toksinleri temizleyerek cildin yenilenmesine yardımcı olur.
Yağlı Masaj Tuzu: İçeriğindeki Doğal Dead Sea tuzu, yosun özü ve masaj yağıyla, uzun süreli yumuşaklık için cildinizi onarır ve canlandırır, ölü derileri temizler, yeniler ve yumuşatır.
Masaj Yağı: Badem yağı, jojoba yağı ve diğer doğal yağların sihirli karışımı. Ayrıca içeriğindeki E- vitamini sayesinde cildi nemlendirir. Doğal öz yağların ve vitaminlerin karışımı bu ürün, rahatlık verir ve cildinize derinlemesine nüfuz ederek kaslarınızda uzun süreli rahatlama sağlar.
Yumuşak Çamur: Doğal bitki özleri ve Dead Sea Çamuruyla (Silt) hazırlanmış, cilt yenileyici, yağsız bir formüldür. Dead Sea Çamurundan elde edilen mineraller cildinizi derinlemesine besleyerek, cildinizi gençleştirir.
Türkiye tek ve resmi distribütörü ve tescilli marka sahibi:
İşkodra İç ve Dış Ticaret ve
Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Atatürk Bulvarı Hadımköy Üzeri No:2
Parkcity Blokları E/13 Esenkent
Esenyurt - İSTANBUL

Tel: 0212 777 88 00 Fax: 0212 777 88 11

BU YAZIYI YAZDIKTAN 2 GÜN SONRA ÖLÜM HABERİNİ ALDIM DEMET'İN VE 1 SENE GEÇMİŞ BİLE:(((
NUR İÇİNDE YATSIN, MEKANI CENNET OLSUN, ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN

ONUN ÖLÜMÜ BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ VE İKİ DOST DAHA KAZANDIRDI
BİRİ ABLASI AVUKAT AYŞE DİLEK (ÜSTELİK ÇOK ÖZEL BİR KADIN OLAN DOSTUM SERPİL BERAT KUBAK'IN DA DOSTU. BİR DE TAM BİR İSTANBUL HANIMEFENDİSİ OLAN ANNELERİ ÖĞRETMEN MÜNEVVER AKYÜZ VE ONUN YAZDIĞI KİTAP "AĞLAMAK İSTİYORUM" 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder