Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Tefal Actiflow etkinliği


Geçen hafta sağ olsun Tavsiye Kanalı'nın kurucusu Renan Tavukçuoğlu beni Tavsiye Evi'ne davet etti.
www.tefalshop.com.tr
'in yeni ürünü Activflow'un tanıtımı vardı.


Şu an kullandığım üründen farklarına gelince:

İki değil 4 bıçağı var, ikisi kıvrık ikisi düz (kıvrık olanlar yemekleri içeri yönlendiriyor)
Cam sürahisi daha sağlıklı ve daha geniş; üstelik kulplu olduğu için kullanımı daha kolay.
700 watt olduğu için daha güçlü...

Topak parçalamakta yüzde 20 daha etkili çıkmış Avrupa'da yapılan testlerde.

Gülsev Çetinkaya (Lacivert) bize leziz tarifler yaptı ve bayıla bayıla yedik. Ellerine sağlık

Tefal Smart ailesinin yeni ürünü Tefal Smart ActivFlow, 4 bıçak teknolojisiyle mutfaktaki en güçlü ve pratik yardımcınız olacak. Lifli gıdalar dahil bütün tarifler için mükemmel sonuç sağlayan Smart ActivFlow, mutfakta harcanan zamanı azaltacak.
Benzersiz Tefal teknolojisiyle geliştirilen Smart ActivFlow, 4 bıçak teknolojisi ile gücü mutfağınıza getiriyor. Bıçağın  iç tarafındaki 2 adet düz ve dişli kenarlar sayesinde üstün karıştırma performansı sağlayan ActivFlow, bıçağın dış tarafındaki 2 adet kavisli ve dişli kenarlar sayesinde de mükemmel bir şekilde topak yakalayabiliyor. Lifli gıdalarda da en iyi sonucu verebilen ürün, maksimum topak parçalama özelliği sayesinde bebek maması hazırlamak için de uygun.
Smart ActivFlow, 700 Watt güçlü motoru ile her çeşit malzemeyi kolayca doğruyor. Geniş hazne kapasitesiyle kullanım kolaylığı sağlayan ActivFlow, paslanmaz çelik blender ayağı sayesinde sıcak yemeklerde soğumasını beklemeden kullanılabiliyor. Yüzde 20* daha fazla topak parçalama özelliğiyle mutfakta harcadığınız zamanı azaltan ActivFlow’un birçok aparatı bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.
Tefal Smart ActivFlow’u tüm Tefal Shop ve satış noktalarında bulabilirsiniz.











ÇOCUKDOSTU TAVSİYE EVİNDE YİNE BİR MİNNOŞ


►700 W Güç
►Metal Blender Ayağı
►Paslanmaz Çelik Mikser Uçları
►1000 ml Doğrayıcı Haznesi-cam









patlıcanlı patates püresi nefis ötesiydi


Teknolojik Annelerden birini (İpek Süer) karşımda görünce babama hava atayım dedim:) Beyaz Showda seyredip babama anlatmıştım yeni projelerini.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder