Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

7 Haziran 2012 Perşembe

FENIREPAIR açık yaralar için jel

Dün ARNICA kremden bahsetmiştim. Bugün de açık yaralar için olan jelden bahsedeyim. Doktorumuz önermişti aldık. Her iki kremi de yanımızda taşıyoruz.
Arnica kadar mucizevi değil, yarayı ertesi gün kapatmıyor ama iyileşme sürecini hızlandırıyor ve tentürdiyot gibi yakmıyor.
Arnica sayesinde oğlanın şişi inmiş şimdi açık yaraya sadece Fenirepair yeterli.
Novartis'in ürünü...  8,70 TL
FENİREPAIR, hücre yenilenmesinin hızlanması ve böylelikle yara izi (skar) oluşumunun azalması için, iyileşme açısından optimum nem ortamını oluşturan bir hidrokolloid (pH = 5.5) içerir. Ayrıca FENİREPAIR, soğutucu etkisiyle ağrının dinmesine ve hızla azalmasına yardımcı olur.
FENİREPAIR kuru ya da nemli yaralarda kullanılabilir:
  • Kuru yaralarda FENİREPAIR kuru yarayı nemli hale getirir (“hidrojel” etkisi). Kuru yara FENİREPAIR'da bulunan suyu emer ve nekrotik/hasarlı dokuların giderilmesini kolaylaştırır.
  • Nemli yaralarda, FENİREPAIR’ın hidrokolloidi aktive olur ve sonuçta FENİREPAIR fazla suyu yaradan absorbe ederek yaradaki su dengesini korur (“hidrokolloid” etkisi).

2. günün gecesi



3. gün
                                




1 yorum:

  1. Bence de süper bir jel. Maalesef artık üretilmiyormuş.

    YanıtlaSil