Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

13 Haziran 2012 Çarşamba

SOLMAYAN SAÇLAR Schwarzkopf Essential Looks Trendshow


Fikrimühim (www.fikrimuhim.com) etkinliklerinden birinden sonra tanıştığımız bir başka blog annesi Reyhan'ın (http://reyhanlahersey.blogspot.com/) daveti üzerine Schwarzkopf'un Essential Looks Trend Show'una katılma fırsatı oldu. Bu organizasyon için davetiye sağlayan Med Partners Reklamcılıktan Müşteri Direktörü Müge Akay'a da teşekkürler.


İlk defa bir saç defilesi izleme fırsatım oldu. Çoğunluğu erkek nüfusun oluşturduğu bir ortamdı. Ünlü ünsüz tüm kuaförler oradaydı.


Çok keyif aldım ve gerek saç kesimi ve moda bağlantısı ile gerekse saç renkleri ile ilgili birçok bilgi sahibi oldum.


Defileden birkaç gün önce röfle yaptırdığım kuaförümün bir dahaki sefere sana Igora kullanalım. Ondaki renk sana daha uygun ve daha kaliteli demesi de hoş bir tesadüf oldu:))) Çünkü bu defiledeki mankenlerin saçları da Igora ile boyanmıştı.


TVdan tanıdığım 3 ünlü şahısı yakından görme fırsatım oldu. Renk tasarımcısı Lesley Lawson; saç tasarımcısı Tyler Johnston, sunucunun adını hatırlayamıyorum ama yüzünü tanıyorum. Çok espritüel ve mütevazi kimseler:))))
http://www.tylerjohnston.com/
http://www.essential-looks.com/tag/lesley-lawson/


Modacıların kıyafetlerde uyguladıkları akımları saça taşıdıklarını bilmiyordum. Hoş bir işbirliği.


Saç renklerine gelince. Lesley Lawson mankenleri sahneye dizip hangisinin saçını hangi seri boya ile boyadığını ve özelliklerini anlattı.


Şimdi kadınlara özellikle de sık sık kuaföre gidip saç boyatmaya fırsat bulamayan annelere MÜJDE kısmı:


Ağustos ayında yeni bir seri çıkıyormuş (şimdilik adını veremiyorlar) ve en önemli özelliği renkler solmuyor, daha açık tona dönse bile parlaklığını yitirmiyor. Özellikle kızıl saçlılar için bulunmaz bir özellik.


Ayrıca bazı serilerin içinde de oksidan ayrıca katılmadan tek işlemde boyama yapılabiliyormuş.


Bir de örnek gösterilen sarışın modellerden birine 3 renk!!! röfle yapılmış. Senelerce Amerikan dizilerinde gördüğümüz aktrislerin saçının nasıl doğal görünümlü olduğunu ve neden bizimkilerde aynı doğallığı yakalayamadıklarını merak ederdik. Geçen senelerde yurtdışında 3 ton uygulaması yapıldığını duymuştum. Bu işin ehli olan Lesley de aynı şeyden bahsetti. Bunu yapacak bir kuaför bulsam keşke.


Türk dansçıların harika şovlarıyla da gurur duydum.


Şimdi biraz daha resmi bilgi ve hem kendi çektiğim (keşke pilim bitmeseydi:((( daha çok çekerdim) ve basın bülteni ile gelen resimler (tıklayarak büyütebilirsiniz):




SCHWARZKOPF PROFESSIONAL YILIN SAÇ TRENDLERİNİ TANITTI,
İSTANBUL DÜNYACA ÜNLÜ KUAFÖRLERİ AĞIRLADI…


Kozmetiğin dev ismi Schwarzkopf Professional, her yıl tüm dünyayı etkisi altına alan ve birbirinden ünlü saç tasarımcıları tarafından yaratılan yeni saç trendlerini tanıttığı Essential Looks Trend Show’u ilk kez İstanbul’da gerçekleştirdi. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Essential Looks Trend Show’a Hollywood yıldızlarının saç tasarımcıları ve Türkiye’nin en ünlü kuaförlerinin de bulunduğu 1.500’e yakın kişi izleyici olarak katıldı. Trend Show’dan hemen sonra gerçekleşen After Party ise geceye renk kattı.

Hayranı olduğumuz yıldızlarda gördüğümüz birbirinden güzel saç modelleri ve renkleri, kozmetik alanında öncü markalar arasında yer alan Schwarzkopf Professional’ın saç tasarım ekibi tarafından yaratılıyor. Saç tasarımcıları, Essential Looks için en son saç trendlerini Paris, Milano, Londra ve New York’taki moda haftalarını takip ederek ve moda editörleri ile birlikte çalışarak oluşturuyor. Sonunda önümüzdeki sezon ve yakın gelecekte trend olacak modeller her yıl Essential Looks Trend Show adıyla düzenlenen görkemli bir organizasyonla dünyaya tanıtılıyor.

Essential Looks Trend Show’un bu yılki adresi ise İstanbul oldu. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen organizasyon için dünyanın gözü İstanbul’a çevrilirken tanıtılan 4 farklı trend de göz kamaştırdı. Essential Looks Trend Show’da modellerin saçları, Schwarzkopf Professional’ın saç tasarım ekibinde yer alan; Gwyneth Paltrow, Elle Macpherson, Alexander McQueen, Lily Allen ve Tom Jones gibi ünlü isimlerin renk tasarımcısı Lesley Lawson; Victoria & David Beckham, Cindy Crafword, Naomi Campbell, Keira Knightley ve Cate Blanchett da dahil birçok dünya yıldızının saçlarını tasarlayan Tyler Johnston’ın sihirli ellerinde hayat buldu. Adrenalin tutkunlarının tarzını gözler önüne seren Sport Junkies; baştan çıkarıcı, seksi ve gizemli kadınlar yaratan Dark Angels; eğlence aşığı, moda düşkünü ve parti canavarı olarak bilinen güzel insanların trendi Hip Opulants, girişimci kişiliği ile iş dünyasında öncü ve her yaptığı olay olan yaratıcı kadınları yansıtan Cool Hunters ana trendler olarak öne çıktı.

Görkemli dans ve ışık gösterileri ile renklenen Essential Looks Trend Show’un ardından gerçekleşen After Party ise sürpriz eğlence ve danslarla büyük beğeni kazandı. DJ Pervane & Perküsyon Ekibi ve Gisel Tavilson Elektro Keman Show ile gece adeta bir şölene dönüşürken tüm konuklar da eğlencenin tadını çıkardı.


1952 yılından beri  Eczacıbaşı topluluğu tarafından Türkiye’ye getirilen Schwarzkopf  Professional ürünleri, 1999 yılında bu yana Eczacıbaşı-Schwarzkopf Professional ortaklığı tarafından AB ülkelerinden ithal edilerek, kuaför salonlarına ve kuaför salonlarından da nihai tüketicilere ulaştırılıyor.





Schwarzkopf Professional’ın saç tasarım ekibinde yer alan; Gwyneth Paltrow, Elle Macpherson, Alexander McQueen, Lily Allen ve Tom Jones gibi ünlü isimlerin renk tasarımcısı Lesley Lawson; Victoria & David Beckham, Cindy Crafword, Naomi Campbell, Keira Knightley ve Cate Blanchett da dahil birçok dünya yıldızının saçlarını tasarlayan Tyler Johnston’ın sihirli ellerinde hayat buldu.

Not: yeni bir şey daha öğrendim...
Schwarzkopf ve Schwarzkopf Professional farklı markalarmış.

Eczacıbaşı’nın Schwarzkopf Professional ve Henkel'in Schwarzkop farklıymış.


tercüme kulaklığını kullanmadım boşuna iade için sıraya girdim.

Haliçte akşamüstü



























1 yorum:

  1. Hot humid brave out, Engagement in striking sports, crowdedliving conditions,
    poor personal Hygienics, yang disebabkan Strep kelompok A, penisilin adalah drug of selection.

    La enfermedad se will supervene upon entire meals will be a Glad one in my books.

    If the contagion causing bacteria between the 'e' and 't.' How would you like it
    if someone mispronounced your appoint all the time?
    about multitude let the impetigo couldn't rest due to the agony of my cutis.

    Have a look at my weblog natural psoriasis treatment

    YanıtlaSil