Mezzokate

Mezzokate

Blogroll

Her Hakkım Saklıdır® Bu blogdaki tüm haklar Melis Tezcan'a (öncekadınsonraanne) aittir, kendisinden izin almadan!!! ve kaynak göstermeden gerek metinsel gerekse görsel dökümanların kopyalanması, kullanılması ve yayınlanması yasaktır. Aksi halde yasal yola başvurulacaktır.

11 Haziran 2012 Pazartesi

SUDOCREM her derde deva bir krem daha... özellikle pişiğe

Sudocrem ile tanışmam 2 sene evvel Ali Mert'in antibiyotik yüzünden pişik olmasına rastlar. Çocuğun poposu ciğer gibiydi ve ne önerseler deniyorduk, su değdiğinde bile ağlar olmuştu. 

Komşum Hülya sağolsun, bana uğra sana bir krem vereyim dedi. Kocası İngiltere'den getirmiş. Aldım denedim ve iyi geldi. Daha sonra araştırdım Türkiye'de Mothercare mağazalarında satılıyormuş. Hemen iki boy aldım. Bir büyük 250 gr bir de orta boy 125 gr çanta için. (Minicik boyları bile var) 
http://www.sudocrem.com/turkey/ana-sayfa.php




Fiyatları da çok pahalı değildi.

 

O günden bu yana pek çok kişiye tavsiye ettim ve müdavimi yaptım. Beni hayran bırakan bir özelliği de her derde deva özelliği idi. Sadece pişikler için değil, egzama, yatak yarası!!! (yaşlılarda çok sorun), kesik, çizik, isilik, güneş yanığı vs gibi pek çok derde iyi gelmesiydi. İzmir'de kuzenimi ziyarete gittiğimde 4 aylık bebeğinin boynu isilik olmuştu sıcaktan. Katlanan kısım kızarmıştı iyice. Gece kremi sürdük sabaha iyi geldi. O günden beri de kullanıyorlarmış. Geçen haftalarda bana mail attı: "Meliscim, çok sağol, sudo’nun ateşli kullanıcılarındanız sayende. "diye... 

Çocuklarında atopik egzaması olan iki kişiye daha önerdim ve iyi gelmiş. Tek derdim, geçen sonbahardan beri bu ürünün Mothercare mağazalarında satılmaması. Artık eczanelerde satılıyor ve neredeyse 2 katı fiyata:((( 
250 gr 34 TL olmuş, 125 ise 20 TL

 Dayanamadım bu fiyat değişikliğini Türkiye'ye getiren firmaya sordum ve aldığım cevabı sizinle paylaşıyorum: 

"Merhaba Melis Hanım, Sudocrem firmamız Biocodex tarafından, Haziran 2011 tarihi itibarı ile Sağlık Bakanlığı ruhsatı ile kanuni olarak ithal edilmektedir. Daha öncesinde sözü geçen mağazalardaki satışı resmi olmadığından, herhangi bir şekilde devletimize KDV, ÖTV ve gümrük vergileri ödenmediğinden fiyatı farklı olmuştur. Biz şirket olarak fiyatlarımızı mümkün olduğunca düşük tutmaktayız. Sudocrem gibi uluslararası bilinirliği ve faydası kanıtlanmış bir ürünün halkın faydasına sunulması önceliğimizdir. Sudocrem Türkiye’de tüm eczanelerde bulunmaktadır. Sudocrem’e gösterdiğiniz ilginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Zeynep Aktosun Sudocrem Ürün Müdürü"

Keşke daha ucuz olsa; ama yine de değer...
Uzun süre de gidiyor. Hem de kötü kokmuyor.

Not: (Temmuz 2012) Mothercare tekrar satmaya başlamış. Ama Biocodex etiketli ve yeni fiyatlarla (eczanelerle aynı fiyat)

Geçen gün annemin eli fırına değince yandı, hemen Sudocrem sürdük. İyi gelmiş su falan toplamamış. Yara olmasını engelledi. (minor burns yazıyor ya üstünde küçük çaplı yanığa iyi geldiğini görmüş olduk)

83 yorum:

  1. Aslı Özyağmur Buyurgan11 Haziran, 2012 13:27

    Ben de tavsiye ederim. Çok memnun olduğum bir ürün.

    YanıtlaSil
  2. acaba yüzümüze sürsek kesik izleri götürürmü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence denemeye değer, ne de olsa sivilce, egzzama vs için yüze sürülebiliyor, zararı olmaz. Yaraları da kapattığına göre tam geçirmese bile azaltabilir.

      Sil
  3. bende kendi cildimde kullanıyorum gerçekten farkı fark ediliyor mükemmel bir krem. benim kızımda atopik dermatit var bir iki kez sürdüm kuruttu fakat atopik nem istediğinden bıraktım devam etsem mi acaba hemen etki etmemiş olabilir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doktora danışın isterseniz, üzerinde egzama diyor ve bizimkilere iyi geldi gibi ama bir sorun yine de

      Sil
  4. Yorumlari okudum evet üst kısımda bir arkadaş çok doğru söylemiş bende denedim birkaç tane krem, yurtdışında bile sordum araştırdım. Geçici çözümler sunması ve cildi anlık sakinleştirmesi hiçbir işe yaramıyor. Araştırmaya devam ediyorum. Doktor da bir yere kadar aynı kremleri veriyor Onlarında yapacakları çok birşey yok sonuçta bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin sorununuz Egzama mı? siz ne amaçla kullandınız?

      Sil
    2. Evet benim ki egzama. ama kontakt dermatit olarak ta geciyor galiba Ellerim ara ara kasinti tutuyor. hafif kizariyor gibi. Ben bunu kullanmadim sadece arastirdim. Ama mutlaka birsekilde bulup deneyecegim. Siz lerede isterseniz bilgisini deneyimimi aktaririm.

      Sil
    3. Melis hanım merhaba,kızım 4 yaşında ve molloskum kontagıuzum var acaba; bu ilaç iyi gelirmi! diye düşünüyorum,sonuçta egzama yada mantara iyi geliyormuş,sonuç verebilir mi? teşekkürler.

      Sil
    4. Deneyin memnun kalcaksiniz...

      Sil
  5. Icindeki cinko ve lavanta cilde cok iyi geliyor.yurtdisinda tanistim sudo cream'le.tavsiye ederim.yurtdisinda tanidigi olanlar cok uygun fiyata getirtebilir.yuzunuze de kullanabilirsiniz...

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar ben 5 aylık hamileyim ve göğüs altlarım ve arasında pişik oluştu.SUDOCREM kullansam hamilelikte zararı olurmu

    YanıtlaSil
  7. Birde sanki mantara çeviriyor. Bundan birkaç yıl öncesinde de mantar tedavisi grmüştüm. hamilelikte kilo alınca yeniden pişikle birlikte sanki mantarımsı bir tabaka yeniden oluşmaya başladı kimyasal içeriğpi bulunan birşeyler kullanmak istemiyorum. şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. cillerin rengini açarmı acaba

    YanıtlaSil
  9. cillerin rengini açarmı acaba

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, kremin içeriği hakkında bir bilginiz var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendi sitesine baktım içerik şu şekilde:
      Ingredients

      The Sudocrem Antiseptic Healing Cream formula has remained unchanged since 1931. A unique blend of ingredients gives Sudocrem Antiseptic Healing Cream its soothing and healing properties. The key ingredients in Sudocrem Antiseptic Healing Cream are:

      Zinc oxide, which reduces the loss of tissue fluid
      Benzyl benzoate and benzyl cinnamate, which are ingredients of Peru Balsam (an aromatic resin extracted from the plant Myroxylon balsamum pereirae, known for its healing properties)
      Anhydrous hypoallergenic lanolin, an emollient which soothes and softens skin
      Benzyl alcohol, which has local anaesthetic and antiseptic properties that help to reduce discomfort

      Sil
  11. Ben bu ürünle doktorumuz sayesinde tanışmıştım. İkinci kızımın cildi çok hassastı ve çok çabuk pişik oluyordu. bir ara öyle oldu ki, resmen delik delik olmuştu, derisi kalkıyordu, kanıyordu. çok kötü bir görüntüydü, gördükçe ağlıyordum ki normal pişik kremi kullanıyordum. duyduğumu kullandım ama geçmeyince doktorumuz bu kremi tavsiye etti ve ilk gün sonunda faydasını göstermeye başladı. mucize gibiydi. herkese tavsiye ettim sonra. çok dua aldım. kızım şuan 2,5 yaşında ve hala ara ara kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  12. Acaba tende açıklık olur mu ?

    YanıtlaSil
  13. Bir aylik bebeğimin yuzunde kızarıklıklar var.yorumlariniz üzerine kremi denedim.sonucunu merak ediyorum. Umarim o Mucizeyi bana da uğrar.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba, doğum yaptığım hastanede hediye vermişlerdi en minik boyunu. Yüzüne bile bakmamıştım. Önyargı ile. İyi bir ürün olduğuna inandığım Mustela kullanıyordum kızıma. Ta ki bir gün poposu ciğer gibi olana kadar. Eczane bephanthol baby önerdi. Bi süre de onu kullandım. İse yaradı mı evet ama kısa süreli. Bir gün deneyeyim dedim ve o gün mucize ile tanıştım. 1 senedir evimizin her yerinde var. Çanta boyu, büyük boyu, Anneanne boyu :) hassas ciltli bir bebeginiz varsa macera aramayin bence. Sudo her derde deva...

    YanıtlaSil
  15. Merhaba, doğum yaptığım hastanede hediye vermişlerdi en minik boyunu. Yüzüne bile bakmamıştım. Önyargı ile. İyi bir ürün olduğuna inandığım Mustela kullanıyordum kızıma. Ta ki bir gün poposu ciğer gibi olana kadar. Eczane bephanthol baby önerdi. Bi süre de onu kullandım. İse yaradı mı evet ama kısa süreli. Bir gün deneyeyim dedim ve o gün mucize ile tanıştım. 1 senedir evimizin her yerinde var. Çanta boyu, büyük boyu, Anneanne boyu :) hassas ciltli bir bebeginiz varsa macera aramayin bence. Sudo her derde deva...

    YanıtlaSil
  16. Merhaba, doğum yaptığım hastanede hediye vermişlerdi en minik boyunu. Yüzüne bile bakmamıştım. Önyargı ile. İyi bir ürün olduğuna inandığım Mustela kullanıyordum kızıma. Ta ki bir gün poposu ciğer gibi olana kadar. Eczane bephanthol baby önerdi. Bi süre de onu kullandım. İse yaradı mı evet ama kısa süreli. Bir gün deneyeyim dedim ve o gün mucize ile tanıştım. 1 senedir evimizin her yerinde var. Çanta boyu, büyük boyu, Anneanne boyu :) hassas ciltli bir bebeginiz varsa macera aramayin bence. Sudo her derde deva...

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba dediğiniz kremi günlük nemlendirici olarak kullanabilirmiyiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yoğun kıvamlı bir krem nemlendirici olarak kullanamazsınız yüzünüz bembeyaz olur

      Sil
    2. Hayırlı Günler arkadaşlar;

      Sizleri Türkiye de tam olarak keşfedilmemiş doğal bir şifa kaynağıyla tanıştırmak istiyorum. Her evde bulunması gereken İlk yardım Kremi bütün cilt sorunlarınıza karşı etkili ve doğal çözüm olacaktır. Kullanan herkes memnun, eminim sizde memnun kalacaksınız. Bulgaristan'dan talebe göre getirtiyoruz.

      -Bu Kreme ulaşmak isteyenler sayfamıza mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...

      -Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

      3 AYRI ÖZEL ÇEŞİDİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.

      1-Normal kutu 10 TL (Çok amaçlı yaralar ve her türlü cilt problemine karşı etkili doğal çözüm) 30gr

      2-Yüzlerinizde ki sivilce, leke, çatlak vb.. sorunlar için özel hazırlanan doğal yüz kremi 15 TL - 40gr

      3-Bebeklerinizin narin cildi için özel olarak hazırlanan pişik kremi Zdrave baby 15 TL - 40gr

      -Kargo fiyatı çok sipariş verseniz de değişmez.
      PTT kargo ile 6,50 TL

      Not: Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza hediye edebilirsiniz. Hediye kampanyası olarak 10 adet sipariş veren müşterimize 1 adet bizden hediye ve kargo ücreti de bize aittir.

      https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

      http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

      Sil
  19. Merhaba günlük nemlendirici olarak yüzümüze kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  20. Yanıtlar
    1. Hayırlı Günler arkadaşlar;

      Sizleri Türkiye de tam olarak keşfedilmemiş doğal bir şifa kaynağıyla tanıştırmak istiyorum. Her evde bulunması gereken İlk yardım Kremi bütün cilt sorunlarınıza karşı etkili ve doğal çözüm olacaktır. Kullanan herkes memnun, eminim sizde memnun kalacaksınız. Bulgaristan'dan talebe göre getirtiyoruz.

      -Bu Kreme ulaşmak isteyenler sayfamıza mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...

      -Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

      3 AYRI ÖZEL ÇEŞİDİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.

      1-Normal kutu 10 TL (Çok amaçlı yaralar ve her türlü cilt problemine karşı etkili doğal çözüm) 30gr

      2-Yüzlerinizde ki sivilce, leke, çatlak vb.. sorunlar için özel hazırlanan doğal yüz kremi 15 TL - 40gr

      3-Bebeklerinizin narin cildi için özel olarak hazırlanan pişik kremi Zdrave baby 15 TL - 40gr

      -Kargo fiyatı çok sipariş verseniz de değişmez.
      PTT kargo ile 6,50 TL

      Not: Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza hediye edebilirsiniz. Hediye kampanyası olarak 10 adet sipariş veren müşterimize 1 adet bizden hediye ve kargo ücreti de bize aittir.

      https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

      http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

      Sil
  21. Sivilce için kullanılır mi ? Acil cewap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet üzerinde akne icin de yaziyor

      Sil
    2. Hayırlı Günler arkadaşlar;

      Sizleri Türkiye de tam olarak keşfedilmemiş doğal bir şifa kaynağıyla tanıştırmak istiyorum. Her evde bulunması gereken İlk yardım Kremi bütün cilt sorunlarınıza karşı etkili ve doğal çözüm olacaktır. Kullanan herkes memnun, eminim sizde memnun kalacaksınız. Bulgaristan'dan talebe göre getirtiyoruz.

      -Bu Kreme ulaşmak isteyenler sayfamıza mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...

      -Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

      3 AYRI ÖZEL ÇEŞİDİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.

      1-Normal kutu 10 TL (Çok amaçlı yaralar ve her türlü cilt problemine karşı etkili doğal çözüm) 30gr

      2-Yüzlerinizde ki sivilce, leke, çatlak vb.. sorunlar için özel hazırlanan doğal yüz kremi 15 TL - 40gr

      3-Bebeklerinizin narin cildi için özel olarak hazırlanan pişik kremi Zdrave baby 15 TL - 40gr

      -Kargo fiyatı çok sipariş verseniz de değişmez.
      PTT kargo ile 6,50 TL

      Not: Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza hediye edebilirsiniz. Hediye kampanyası olarak 10 adet sipariş veren müşterimize 1 adet bizden hediye ve kargo ücreti de bize aittir.

      https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

      http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

      Sil
  22. Mrb 6 aylık oglumda atopik dermatit var yanaklarında egzamaymiş kullanabilir miyim bunu yardimci olun lütfen :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence evet cunku bebekler icin de pisik kremi vs olarak kullaniliyor. Ama isterseniz de danisin. Mothercare bile satiyor guvenli

      Sil
    2. Bence evet cunku bebekler icin de pisik kremi vs olarak kullaniliyor. Ama isterseniz de danisin. Mothercare bile satiyor guvenli

      Sil
    3. Hayırlı Günler arkadaşlar;

      Sizleri Türkiye de tam olarak keşfedilmemiş doğal bir şifa kaynağıyla tanıştırmak istiyorum. Her evde bulunması gereken İlk yardım Kremi bütün cilt sorunlarınıza karşı etkili ve doğal çözüm olacaktır. Kullanan herkes memnun, eminim sizde memnun kalacaksınız. Bulgaristan'dan talebe göre getirtiyoruz.

      -Bu Kreme ulaşmak isteyenler sayfamıza mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...

      -Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

      3 AYRI ÖZEL ÇEŞİDİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.

      1-Normal kutu 10 TL (Çok amaçlı yaralar ve her türlü cilt problemine karşı etkili doğal çözüm) 30gr

      2-Yüzlerinizde ki sivilce, leke, çatlak vb.. sorunlar için özel hazırlanan doğal yüz kremi 15 TL - 40gr

      3-Bebeklerinizin narin cildi için özel olarak hazırlanan pişik kremi Zdrave baby 15 TL - 40gr

      -Kargo fiyatı çok sipariş verseniz de değişmez.
      PTT kargo ile 6,50 TL

      Not: Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza hediye edebilirsiniz. Hediye kampanyası olarak 10 adet sipariş veren müşterimize 1 adet bizden hediye ve kargo ücreti de bize aittir.

      https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

      http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

      Sil
    4. Egzama geçtimi aceba özlem hanım

      Sil
  23. Sedef hastasına iyi gelirmi

    YanıtlaSil
  24. Sedef hastasına iyi gelirmi

    YanıtlaSil
  25. yüzüm güneşte yandı soyuluyo iyi gelir mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı Günler arkadaşlar;

      Sizleri Türkiye de tam olarak keşfedilmemiş doğal bir şifa kaynağıyla tanıştırmak istiyorum. Her evde bulunması gereken İlk yardım Kremi bütün cilt sorunlarınıza karşı etkili ve doğal çözüm olacaktır. Kullanan herkes memnun, eminim sizde memnun kalacaksınız. Bulgaristan'dan talebe göre getirtiyoruz.

      -Bu Kreme ulaşmak isteyenler sayfamıza mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...

      -Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

      3 AYRI ÖZEL ÇEŞİDİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.

      1-Normal kutu 10 TL (Çok amaçlı yaralar ve her türlü cilt problemine karşı etkili doğal çözüm) 30gr

      2-Yüzlerinizde ki sivilce, leke, çatlak vb.. sorunlar için özel hazırlanan doğal yüz kremi 15 TL - 40gr

      3-Bebeklerinizin narin cildi için özel olarak hazırlanan pişik kremi Zdrave baby 15 TL - 40gr

      -Kargo fiyatı çok sipariş verseniz de değişmez.
      PTT kargo ile 6,50 TL

      Not: Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza hediye edebilirsiniz. Hediye kampanyası olarak 10 adet sipariş veren müşterimize 1 adet bizden hediye ve kargo ücreti de bize aittir.

      https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

      http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

      Sil
  26. ben 13 yaşında bir kız çocuğuyum ve yüzümdeki sivilcelerle oynadığım için kahverengi sivilce lekesi kaldı acaba bu lekelere iyi gelir mi cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  27. beyaz tenliyim ve güneşte çok yandım kızarıklık kaldı vücudum ve yüzüm kırmızı iyi gelirmi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı Günler arkadaşlar;

      Sizleri Türkiye de tam olarak keşfedilmemiş doğal bir şifa kaynağıyla tanıştırmak istiyorum. Her evde bulunması gereken İlk yardım Kremi bütün cilt sorunlarınıza karşı etkili ve doğal çözüm olacaktır. Kullanan herkes memnun, eminim sizde memnun kalacaksınız. Bulgaristan'dan talebe göre getirtiyoruz.

      -Bu Kreme ulaşmak isteyenler sayfamıza mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...

      -Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

      3 AYRI ÖZEL ÇEŞİDİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.

      1-Normal kutu 10 TL (Çok amaçlı yaralar ve her türlü cilt problemine karşı etkili doğal çözüm) 30gr

      2-Yüzlerinizde ki sivilce, leke, çatlak vb.. sorunlar için özel hazırlanan doğal yüz kremi 15 TL - 40gr

      3-Bebeklerinizin narin cildi için özel olarak hazırlanan pişik kremi Zdrave baby 15 TL - 40gr

      -Kargo fiyatı çok sipariş verseniz de değişmez.
      PTT kargo ile 6,50 TL

      Not: Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza hediye edebilirsiniz. Hediye kampanyası olarak 10 adet sipariş veren müşterimize 1 adet bizden hediye ve kargo ücreti de bize aittir.

      https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

      http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

      Sil
  28. Emzirme kaynakli gogus yaralarina iyi gelir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı Günler arkadaşlar;

      Sizleri Türkiye de tam olarak keşfedilmemiş doğal bir şifa kaynağıyla tanıştırmak istiyorum. Her evde bulunması gereken İlk yardım Kremi bütün cilt sorunlarınıza karşı etkili ve doğal çözüm olacaktır. Kullanan herkes memnun, eminim sizde memnun kalacaksınız. Bulgaristan'dan talebe göre getirtiyoruz.

      -Bu Kreme ulaşmak isteyenler sayfamıza mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...

      -Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

      3 AYRI ÖZEL ÇEŞİDİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.

      1-Normal kutu 10 TL (Çok amaçlı yaralar ve her türlü cilt problemine karşı etkili doğal çözüm) 30gr

      2-Yüzlerinizde ki sivilce, leke, çatlak vb.. sorunlar için özel hazırlanan doğal yüz kremi 15 TL - 40gr

      3-Bebeklerinizin narin cildi için özel olarak hazırlanan pişik kremi Zdrave baby 15 TL - 40gr

      -Kargo fiyatı çok sipariş verseniz de değişmez.
      PTT kargo ile 6,50 TL

      Not: Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza hediye edebilirsiniz. Hediye kampanyası olarak 10 adet sipariş veren müşterimize 1 adet bizden hediye ve kargo ücreti de bize aittir.

      https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

      http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

      Sil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  30. Hayırlı Günler arkadaşlar;

    Sizleri Türkiye de tam olarak keşfedilmemiş doğal bir şifa kaynağıyla tanıştırmak istiyorum. Her evde bulunması gereken İlk yardım Kremi bütün cilt sorunlarınıza karşı etkili ve doğal çözüm olacaktır. Kullanan herkes memnun, eminim sizde memnun kalacaksınız. Bulgaristan'dan talebe göre getirtiyoruz.

    -Bu Kreme ulaşmak isteyenler sayfamıza mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...

    -Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

    3 AYRI ÖZEL ÇEŞİDİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.

    1-Normal kutu 10 TL (Çok amaçlı yaralar ve her türlü cilt problemine karşı etkili doğal çözüm) 30gr

    2-Yüzlerinizde ki sivilce, leke, çatlak vb.. sorunlar için özel hazırlanan doğal yüz kremi 15 TL - 40gr

    3-Bebeklerinizin narin cildi için özel olarak hazırlanan pişik kremi Zdrave baby 15 TL - 40gr

    -Kargo fiyatı çok sipariş verseniz de değişmez.
    PTT kargo ile 6,50 TL

    Not: Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza hediye edebilirsiniz. Hediye kampanyası olarak 10 adet sipariş veren müşterimize 1 adet bizden hediye ve kargo ücreti de bize aittir.

    https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

    http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

    YanıtlaSil
  31. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  32. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı Günler arkadaşlar,
      Sizleri Bulgaristan'ın en meşhur 60 yıllık Cilt kremi ile tanıştırmak istiyorum. İnternetten de araştırabilirsiniz. Yaygın değil ancak kullanan herkes memnun eminim sizde memnun kalacaksınız. (Ulaşım için hasansamiboyaci@gmail.com mesaj atabilir) yada Facebook sayfamızın linkine tıklayarak bize mesaj ile ulaşabilirsiniz.

      -İçeriği Doğal bitkisel ürünlerden oluşmaktadır. En önemi maddesi Çinko oksittir. Topraktan alınan bu madde sayesinde diğer bitkisel bileşenlerle beraber Cilt hücrelerinizi yapılandırarak onarım ve yenileme işlemi gerçekleşecektir. Her Türlü cilt problemi yaşayanlar mutlaka kullanmalıdır.

      1. Çok amaçlı Zdrave Krem her evde bulunması gerek ilk yardım kremidir. Bütün cilt problemlerine çok faydalı gelmektedir. Yanık, Pişik, Kesik yaraları, Ameliyat izleri, tahriş, Sivilce olan her cilt soruna kesin çözüm olmaktadır. Bulgaristan'ın en meşhur Kremidir. 30gr Fiyatı: 10 TL

      2. Ergenlik sivilcelerine karşı özel olarak üretilmiştir. Bütün Avrupa'nın kullandığı yine doğal içeriğe sahiptir. Kısa sürede sivilceleri kurutarak yok etmektedir. Yatmadan önce sorunlu bölgeye ince tabaka halinde uygulayın müthiş sonucu göreceksiniz. 40 gr Fiyatı: 15 TL

      3. Bebek cildine özel olarak geliştirilen pişik kremidir. Bebek bezlerinin sebep olduğu veya çeşitli sebeplerden dolayı pişik olup acı çekmektedir. Kısa sürede pişiği tamamen ortadan kaldırmaktadır. Bebeği olan herkesin kullanmasını tavsiye ediyoruz. Yetişkinler de kullanabilir. 40gr Fiyatı: 15 TL

      -Sipariş etmek için sayfamıza mesaj göndermeniz yeterlidir. Hesap numaramıza ücreti havale yaptığınızda PTT kargo ile size en yakın şubeye gönderiyoruz. Sipariş veren müşterilerimizin dekont ve kargo fişlerini sizlere sunmaktayız sizler bizim referansımızsınız.

      https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

      Sil
  33. doğum lekelerini geçerebilir mi

    YanıtlaSil
  34. Makatında catlak oluştu bebeğimin iyi gelir mi acaba

    YanıtlaSil
  35. Bası yatak yarası oluşmaya başladı iyi gelir mi acil cevap lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzerinde bed sores yani yatak yarası yazılı demek ki işe yarar diye düşünüyorum

      Sil
  36. BENDE BEBEĞİME ZİGAVUSUN PİŞİK KREMİNİ KULLANIYORUM BEBEĞİMİN CİLDİ HİÇ TAHRİŞ OLMUYOR KIZARIKLIK FALANDA YOK.COK MEMNUNUM.

    YanıtlaSil
  37. Merhaba benimde agdadan yuz bolgemde kizariklik oldu buz koydum fakat gecmedi bu krem gecirir mi acaba

    YanıtlaSil
  38. kalça çatlaklarınada iyi gelir mi

    YanıtlaSil
  39. Hayırlı günler herkese 20 gün önce doğum yaptım doğum yaptığım hastaneden verilen hediyelerin içinde sudocrem de var göğüslerim çatladı ve iyileşmeye hiç niyetleri yok gibi bir çok krem kullaandım fayda sağlamadı acaba bu kremi kullansam faydalı olur mu birde çocuğa zararlı olurmu emerken bilgilendirirseniz sevinirim içinde alkol var diye duymuştum ne derece doğru öğrenmek istedim teşekkürler

    YanıtlaSil
  40. Annemin yatak yarasi var bu krem iyi gelirmi acaba

    YanıtlaSil
  41. Göğüs ucu yaralarına iyi gelirmi acaba

    YanıtlaSil